- Makaleler
- 2
Şans işi biraz monitör olayı. Diğer tüm parçalardan daha şans işi hatta. Ama alın bütçenize uyanı. Sorun çıkarsa iade edin.Hocam bütün monitörler de sorun var ne kullanacağım ben.
Şans işi biraz monitör olayı. Diğer tüm parçalardan daha şans işi hatta. Ama alın bütçenize uyanı. Sorun çıkarsa iade edin.Hocam bütün monitörler de sorun var ne kullanacağım ben.
En iyisi Amazon'dan almak.Şans işi biraz monitör olayı. Diğer tüm parçalardan daha şans işi hatta. Ama alın bütçenize uyanı. Sorun çıkarsa iade edin.
Her yerden iade edebilirsiniz. Sadece biraz daha uzun sürer. Ölü piksel vs. gibi durumlarda iadeleri önce servise gönderiyorlar. Sonra iade kabul ediliyor.En iyisi Amazon'dan almak.
Her yerden iade edebilirsiniz. Sadece biraz daha uzun sürer. Ölü piksel vs. gibi durumlarda iadeleri önce servise gönderiyorlar. Sonra iade kabul ediliyor.
Garanti kapsamına girmiyor olabilir. Ama aldığınız ürünü iade hakkın var 14 gün. Kutusuna, ürüne zarar vermemek vs. gibi kurallar var.Ölü piksel için çoğu firma belli sayıyı geçmeyince kabul edilmiyor. Markanin kendisi böyle yapıyor.
Hocam bende onu araştırıyorum bende alıcam inşAllah çok iyi duruyor internet kafede test ettim mükemmel pivot olması işime geliyor kod yazarken vs.Bu model hoşuma gitti hocam bunu almayı düşünüyorum modelin herhangi bir sorunu var mı? Kronik vb.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.