LG 24GN650-B yorumum

Şöyle. Markalar bu konuda değişkenlik gösteriyor. Kimisi 3'e kadar kimisi 5'e kadar kimisi direk iade alıyor kimisi almıyor. Hepsiburada ve Amazon gibi firmalar iade konusunda daha tatmin ediciler. 14 gün hatta 1 aya kadar cayma hakkınız var fakat monitör dahil mi bu cayma hakkına emin değilim. İnşallah bir aksilik olmaz, olursa da tamamen yaşayarak tecrübe edeceksiniz.
İade şansınız ne ise, şartlar ne ise değişimde de aynı ölçüde şansınız. Tamamen aldığınız yerin insafına, çalışma şartlarına, koşullarına göre değişir diye düşünüyorum ben

Monitörü mağazadan almaya karar verdim. Ama başka bir model aklımı karıştırdı. Benq zowie XL2411K, lg ile bu model arasında kararsızım kaldım sizce hangisini alayım?

Ürünü zaten 1 hafta icinde koşulsuz iade edebilirsiniz ölü piksel cikarsa bunu belirtmeyin ürünü beğenmediğinizi ifade edip iade edin

Ürünü zaten 1 hafta icinde koşulsuz iade edebilirsiniz ölü piksel cikarsa bunu belirtmeyin ürünü beğenmediğinizi ifade edip iade edin
İnanın aklıma hiç gelmedi, ürün daha kargodayken sırf bu yüzden iade verdim ölü piksel çıkarsa almazlae diye. Şuan 2070 TL olmuş. Vah kafam.
Monitörün ayakları çok yer kaplıyor mu? En arkasından ayağının ucuna kadar kaç cm olcebilir misiniz?

Son düzenleme:
Görmedim yorumunuzu. Benim masam ufak değil benim için bir sorun teşkil etmiyor. Ayakları bana göre çok büyük değil, normalde çapraz ayak sevmem ama bu kullanışlı. Monitör çok fazla yer kaplamıyor diyebilirim.

Görüntüsüne alışamadım, sanki renkleri biraz soluk ve cansiz. Bir sürü renk ayarı yaptım hâlâ kendime bir ayar bulamadım her gün reset atıyorum ayarlara. hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?

Görüntüsüne alışamadım, sanki renkleri biraz soluk ve cansiz. Bir sürü renk ayarı yaptım hâlâ kendime bir ayar bulamadım her gün reset atıyorum ayarlara. hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?
Ben nvdiadan yapıyorum renk ayalarımı. Ekran kartınız ne bilmiyorum benim 1050 ti ekran kartım. Monitörle gelen kablo 1.4 kablo bana da renkler biraz soluk gelmişti sonra ben kendimce şöyle bir şey düşündüm 1050 ti eski bir kart olduğu için belki 1.4 kablo fazla geliyordur diye. Kendi 1.2 dpi kablomu taktım. Hdr falan otomatik açıkmış ona dikkat etmemiştim onlarda kapandı 1.2 kabloyla beraber renkler daha canlı oldu bende.

Dp sürümünü monitör ayarlarından dusurebiliyoruz, acaba ordan bende mi düşürsem?

Display Port 1.4 kablo Display Port 1.2 uyumludur. (Geriye uyumludur.) Renklerin daha canlı olması DP sürümü ile ilgili değil, kablonun kalitesi ile ilgili olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…