LG 24GS65 F- b vs AOC 24G42e

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba,
İki monitör arasında kaldım. Normalde AOC alacaktım fakat stok olmadığı için beklemek de istemiyorum. ne zaman geleceği de belli değil. LG alırsam eğer arada çok fark olur mu? AOC için stok beklemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen hemen aynılar sadece LG ergonomik olarak öne çıkıyor.

İfadeler: kxy
Kesinlikle AOC. Panel oarak çok daha üstün. %147 sRGB, %97 DCI-P3 ve 1500:1 kontrast veriyor. Bunlar mükemmel değerler.

LG buna göre çok daha geride.

Parlaklık olarak ikiside 300 cd. Kontrastta LG 870:1 vermis IPS ortalamasının bile altında, siyahlar AOC'a göre çok daha kötü (griye yakın) görünecektir. AOC tam siyaha daha yakın verir. Aynı zamanda LG %130 sRGB ve %91 DCI-P3 ile yine AOC'un cok altında.

Hemen hemen aynılar sadece LG ergonomik olarak öne çıkıyor.

Hemen hemen aynı falan değiller, AOC panel olarak çok daha üstün.

Son düzenleme:
O zaman Aoc'u beklemeliyim bu bütçelere maksimum 6 bin tlye vatandan ya da mediamarktan alabileceğim önereceğiniz bir model var mı?

O zaman Aoc'u beklemeliyim bu bütçelere maksimum 6 bin tlye vatandan ya da mediamarktan alabileceğim önereceğiniz bir model var mı?

Maalesef yok, tamamı şişik fiyatta bu tarz yerlerdeki monitörlerin. Hepsiburada üstünden bunu alabilirsin. Renk gamutu biraz daha düşük AOC'dan ama 320Hz olması avantaj.

AOC ise şuan İtopya'da var. Ama sadece magazalarda satışta.

İtopyada stoklara gelmiş hemen sipariş verdim. İlgilenen arkadaşlar olursa haberleri olsun.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…