LG 24MP59G İncelemesi

Son zamanların en iyi konularından incelemelerinden biri olmuş anlatım resimlerle desteklenmiş ve meşhur bir söz olan "bu bağlamda" kullanılmış.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Işık sızması azda olsa vardır monitörün çerçeveleri cidden kırılcak hissi veriyor bende kullandım memnundum ama hafif ışık sızması vardı akşam film izlerken belli ediyordu sadece. Önerilen ayarlarıda söyleyeyim kullanan herkese tepkime süresini medium da kullanın performansı o mode da aldim diger mode larda ghosting yapıyordu nvidia kullansaniz bile freesynsc açın görüntüyü daha temiz bir hale getiriyor. 1ms özelliğinin hiç bir farkını göremedim açınca ekranı hafif karartıp bulanıklaştırıyor. Fazla parlak bir monitör değil ben custom ayarlarda gamma 1 ışığı 100 e kontrasti 75 80 aralığında kullanıyordum. Enerji tasarrufu modunu kapatın. Siyah seviyesini gözünüze göre en az 70 en fazla 90 95 e getirin. Siyah seviyesi düşük yüksek ayarı var onuda düşükte kullanıyordum galiba hatirlamadim biri rengi açıyordu digeri solgun bir hâle getiriyordu deneme yanılmayla kullanabilirsiniz. Monitörü 1 yıl kullandım hdmi kablosuyla başka bir sorun yaşamadım ölü piksel tarzı falan. Tek yaşadığım sorun freesync açıkken monitörde titreşim oluyordu alt kısımda kapatıp açınca düzeliyordu nadir olurdu büyük ihtimal nvidia kart kullandığım içindir ama sorun teşkil etmedi. 750 TL ye aldım 1 sene kullandım 700 TL ye sattım alan için de benim içinde hayırlı oldu paranın değeri malesef çok düştü. Hayırlı olsun güle güle kullanın iyi forumlar.

Foto çekerken fkash kapatınız mi kapatıp çekmemiz gerekli. Bu arada bu monitör şuan 830 TL ye falan geliyor kupon puan vs. Amazonda 818 TL idi son bir adet kalmıştı oda satılmış az önce
Evet kapalıydı hocam. Çıplak gözle baktığınızda en tepede çok hafif bir sızma görüyorsunuz onu da gece fark ettim. Dikkate alınacak kadar değil.

Teşekkür ederim hocam Kendime göre en iyi ayarları alınca ayarlamıştım zaten.
Son zamanların en iyi konularından incelemelerinden biri olmuş anlatım resimlerle desteklenmiş ve meşhur bir söz olan "bu bağlamda" kullanılmış.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Akabinde kullanacak yer aradım da nasip olmadı

Bende bugün sipariş verdim 875 liraydı ve vatan sepette %5 indirim yapmış. 815 lira gibi birşeye geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…