Arkadaşlar alıyım mı almıyayım mı yani?
Darboğaz sorunu yaşarmıyım ve 2k değil mi bu kaç k?
Ekranı 21,9 yani 25 inç küçük gelecek size ben canlı gördüm.
Arkadaşlar alıyım mı almıyayım mı yani?
Darboğaz sorunu yaşarmıyım ve 2k değil mi bu kaç k?
Peki 730 TL maksimum bütçeyle RTX 2070'e darboğaz yapmayan monitör öneriniz var mı ?Asla önermiyorum bu tür monitörleri nedeni ise 25'' denmesine aldanmayınız gidip vatan vb yerinde bakarsanız anlarsınız nedeni ise boyu aşırı küçük ve basık bir monitör bunun yerine gidip 16:9 24'' monitör alırsanız daha rahat edersiniz.
Ek olarak monitör tam 2K değil 2k = 2560x1440 olur 16:9 dur bu ise 2560X1080 yani boyunda fazla pixel var ve orantısızdır bu orantısızlığın çilesini desteklemeyen uygulamarı gördükten sonra anlarsınız.(Oyunlarda vb ekranın kenar kısımları siyah olabiliyor 4:3 Cs oynamak gibi yani.)
Hocam 1080p alsam darboğaz yapmaz mı? RTX 2070 ve Ryzen 5 2600X ileRtx 2070 ile o fiyata darboğaz yapmayacak monitör bulamazsın nedeni ise kart 2K için bile çok güçlü(4K zaten hem pahalı hem 2070 bile altından pek kalkamaz, doğruya doğru).
Şahsen ben şu monitörü kullanmaktayım ve önermekteyim(ben aldığımda 714₺ idi ki dolara burdan teşekkür etmek isterim.) Ama fiyatı çok ve alamam dersen ki bu ihtimal biraz yüksek önerim DisplayPortu olan bir monitör alman. Nedeni ise HDMI'ın kalitesi ve bant genişliği DisplayPorta göre baya düşük ve renkleri tam veremiyor yani siyahlar tam siyah değil de grinin açık tonuymuş gibi gozüküyor.
Darboğaz konusunda da ki bana göre aşırı GEREKSİZ bir konu darboğaz sana herhangi bir kayıp yaşatmaz + ekran kartın kullanılmadığı için yarı neredeyse yarı yarıya daha soğuk çalışır ki benim 1070Ti VSYNC açtığımda maksimum 55-60 derecelerde gezinmekte ha illa darboğazı kesicem dersen aynı monitörün 144Hz olanını alman gerekiyor.
Çözünürlüğe göre olmuyor mu darboğaz ben öyle biliyorum.Rtx 2070 ile o fiyata darboğaz yapmayacak monitör bulamazsın nedeni ise kart 2K için bile çok güçlü(4K zaten hem pahalı hem 2070 bile altından pek kalkamaz, doğruya doğru).
Şahsen ben şu monitörü kullanmaktayım ve önermekteyim(ben aldığımda 714₺ idi ki dolara burdan teşekkür etmek isterim.) Ama fiyatı çok ve alamam dersen ki bu ihtimal biraz yüksek önerim DisplayPortu olan bir monitör alman. Nedeni ise HDMI'ın kalitesi ve bant genişliği DisplayPorta göre baya düşük ve renkleri tam veremiyor yani siyahlar tam siyah değil de grinin açık tonuymuş gibi gozüküyor.
Darboğaz konusunda da ki bana göre aşırı GEREKSİZ bir konu darboğaz sana herhangi bir kayıp yaşatmaz + ekran kartın kullanılmadığı için yarı neredeyse yarı yarıya daha soğuk çalışır ki benim 1070Ti VSYNC açtığımda maksimum 55-60 derecelerde gezinmekte ha illa darboğazı kesicem dersen aynı monitörün 144Hz olanını alman gerekiyor.
Şu anki kullandığım monitör de Youtube'da video izlerken kenarları siyah kaldığı için o duruma az çok alıştım. Şu an 700p monitör kullanıyorum. Peki CS:GO, Pubg, Gta 5 gibi oyunlarda en yüksek çözünürlükte bir sıkıntı veriyor mu ?Ürünü kullanıyorum IPS ekran güzel oluyor parlaklık modları var kendi yazılımı ile ekranı eşit şekilde bölebiliyorsunuz. Monitor 1024x768 de 75HZ veriyor diğer çoğu ayarlarda 60Hz veriyor
Bir de Youtube'da yada videolar da 16:9 boyutunda izliyorsunuz kenarları siyah kalıyor
Bilgi verebilirseniz sevinirim.Ürünü kullanıyorum IPS ekran güzel oluyor parlaklık modları var kendi yazılımı ile ekranı eşit şekilde bölebiliyorsunuz. Monitor 1024x768 de 75HZ veriyor diğer çoğu ayarlarda 60Hz veriyor
Bir de Youtube'da yada videolar da 16:9 boyutunda izliyorsunuz kenarları siyah kalıyor
Yani CSGO'da çözünürlüğü 2K'da oynadığın zaman kenarlar siyah oluyor mu onu demek istedim.En yüksek ayarlarda bir sıkıntı vermiyor CS:GO'da sistemim biraz eski 50fps anca geliyor ultrada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.