RaydenRolly
Kilopat
Yok olmuyor oyunların hiç birinde dediğim gibi video izlersen oluyor.Yani CSGO'da çözünürlüğü 2K'da oynadığın zaman kenarlar siyah oluyor mu onu demek istedim.
Yok olmuyor oyunların hiç birinde dediğim gibi video izlersen oluyor.Yani CSGO'da çözünürlüğü 2K'da oynadığın zaman kenarlar siyah oluyor mu onu demek istedim.
Teşekkür ederim satın alıyorum o zaman.Yok olmuyor oyunların hiç birinde dediğim gibi video izlersen oluyor.
Biraz erken yazsaydınız işime yarayabilirdi.Monitör darboğaz yapacak bu arada haberin olsun cevap veren olmamış.
İptal edebilirsin siparişini. gtx1080 ile yapıyor rtx2070 ile nasıl yapmasın? Ayrıca o youtubede baktıklarının çoğu 8700k 5GHZ hızında çalıştırıp oynatıyorlar.Biraz erken yazsaydınız işime yarayabilirdi.
1080p ile pubg oynayan biri vardı, darboğaz olmadan oynuyordu belki de yapmaz ya![]()
Benim baktığım videoda i7 6700k ile yapmış testi darboğazsız belki bende de yapmazİptal edebilirsin siparişini. gtx1080 ile yapıyor rtx2070 ile nasıl yapmasın? Ayrıca o youtubede baktıklarının çoğu 8700k 5GHZ hızında çalıştırıp oynatıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.