Cristo20
Hectopat
Daha fazla
- Monitör
- LG 27GL63T-B.APD
Arkadaşlar merhaba konuyu daha önce de açmıştım ama cevabı alamadığım ve yeni güncellemeler olduğu için tekrar açıyorum çok değişik bir hata var şu an monitörümde 1 hafta önce konuyu açtım doğru cevabı bulamadım o zamandan beri internette yerli yabancı gezmediğim forum kalmadı. Ama bu problemi yaşayan başka birini görmedim belki bilen tecrübeli kişiler çıkabilir. Şimdi hatayı şöyle anlatayım görsele Amazon'dan ürün yaklaştırma ekledim yaklaştırmak istediğiniz fotoğrafın üstünde mavi bir kare çıkıyor ve içi nokta nokta oluyor ben nokta nokta olayını anlatmak için bu görseli kullandım çünkü telefonla çekince benim dediğim noktalar gözükmüyor kameram o kadar iyi değil, bende bu noktaların beyazı bütün monitörde çıkıyor ama nefes alma modu varmış gibi gelip kayboluyor gelip kayboluyor durmadan böyle devam ediyor noktalar biraz daha küçük ve daha silik gibi, bu hata monitörü açtıktan 15-20 dakika sonra başlıyor oyunlarda artma gibi bir durumu yok 12.30dk FurMark testi yaptım yine artma durumu olmadı. Denediğim çözümler: DDU ile ekran kartı driver silip tekrar yükledim, ekran kartını çıkarıp taktım, 144-120-75-60Hz'e çektim, görüntü boyutunu değiştirdim yine de olmadı başta ekran kartı gidici diye düşündüm kasayı aldım salonda TV'ye bağladım 2-3 saat dizi film izledim Age of Empires 3 oynadım bu hata oluşmadı. Cumartesi LG servisinden gelip bakacaklar. Şimdiden tüm yardımlar için teşekkürler.
Galax ex OC GTX 970, i5 10400F, ASUS TUF GT301 USB3.1, ASUS Prime H410M-E, Corsair 2x8 GB 3000MHz, Kingston 240GB SSD, Kioxia 500GB NVMe M.2 SSD.
Galax ex OC GTX 970, i5 10400F, ASUS TUF GT301 USB3.1, ASUS Prime H410M-E, Corsair 2x8 GB 3000MHz, Kingston 240GB SSD, Kioxia 500GB NVMe M.2 SSD.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: