LG 27GL83A-B vs LG 27GL63T-B. Apd

Fozruk0

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Amazon gülümseten cuma indirimlerinde LG ürünlerinde güzel bir indirim görüyorum. Aşağıya iki ürün linkledim ortak özellikler 27", 144Hz, IPS iken farkını kabaca söylemem gerekirse tek fark 2K ya 1080p olması... Arada 1000TL fiyat farkı var. Eklemiş olduğum görselde ise bir kullanıcı;
"1080p ile 1440p arasında %6-7 civarı bir fark var.
1440p ile 2160p arasında %90 civarı fark oluşuyor." yorumunu yapıyor. Durum bu şekilde ise 1080pden 4K ya %110nun üzerinde bir fark oluyor. 4K almayacağım için %6'lık bir fark için %50 fiyat farkı ödemeye gerek var mı? LG 27GL63T-B. Apd yeterli midir?

@Fozruk0 @LaMorte

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    89,7 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
1080p ile 1440p arasında %6-7 civarı bir fark var.
1440p ile 2160p arasında %90 civarı fark oluşuyor."
Bu yorum çok değişkenlik gösterir. Deneyimlediği monitörlerin piksel yoğunluğu, piksel arası mesafesi, bölgesel aydınlatma performansı ve keskinlik ayarı gibi unsurlar daha belirleyici.

İki monitör de rakiplerinden hem geri kalıyor hem de pahalılar.
Bütçe varken 2K öneririm.

Bu yorum çok değişkenlik gösterir. Deneyimlediği monitörlerin piksel yoğunluğu, piksel arası mesafesi, bölgesel aydınlatma performansı ve keskinlik ayarı gibi unsurlar daha belirleyici.

İki monitör de rakiplerinden hem geri kalıyor hem de pahalılar.
Bütçe varken 2K öneririm.
Cevap için teşekkürler hocam;
Birde bu siyah kalitesi olarak danışmak istiyorum. Telefonlardaki gibi amoled ekranın verdiği o siyah pixelde herhangi bir pixel yakmaması durumu, oyuncu monitörlerinde var mı şuan? Daha kaliteli kontrastlı gözüküyor görüntü gibi geliyor.

2k öneriniz ön planda, birde 1080p deki önerinizide verirseniz çok makbule geçer. Teşekkür ederim tekrardan...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı