LG 27GL850 vs LG 27GN880-B

Heinz Guderian

Kilopat
Katılım
26 Aralık 2015
Mesajlar
1.922
Makaleler
4
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
*
*
Arkadaşlar bu 2 monitör arasında kaldım. Ekran kartım GTX 1080 ve genelde programlama için kullanacağım. Ayrıca Rome 2 Total War, Sea of Thives, Squad oyunlarını da oynuyorum. Sebebi ile görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iki ürün arasında 1 yıl bulunmaktadır. 850 olan model 2019, 880 olan model ise ergo adı altında vesa bağlantısı ile birlikte sunulmuştur. Ben de 880-B'ye bakıyorum bu aralar ancak bilginiz olsun bu modellerde hala IPS glow(IPS parıltısı)/blb(arka ışık kanaması) sorunları mevcuttur. Size tavsiyem bunu bilerek alın bunlar nedir diye soracak olursanız eğer
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Technopat ışık sızması nedir? Diye çok bilgilendirici bir video içeriği paylaşmıştır. Oradan gereken bilgileri edinebilirsiniz.
 
Ben 83a aldım geleli 3 hafta oldu ışık sızması yok denecek kadar az çıktı. Donımhaber'de benimle birlikte alan 5-6 kişi oldu. 1-2 tanesinde bu veya başka bir problem göründü, iade edip yeniden aynı modeli sipariş verdiler bu kez sorunsuz geldi. Amazon biliyorsunuz iade konularında çok iyi ve anlayışlı. Söz gelimi 2721dgf modeli bir üründe glow olasılığı daha az olabilir ancak satıcısı itopya. Zaten şu an satışı yok da, alsanız ve düşük bir olasılıkla glow çıksa nasıl bir iade süreci yaşarsınız bilmiyorum. Verdiğim örnekler 83a için. 80 serisi aynı paneli kullanıyor olabilir komple, 850b ile 83a arasında wcg - Srgb farkı vardı renk gamutu olarak bir tek, ki bu fark kullanıcıya pek yansımıyordu bile. Yurtdışında 2 monitörü de alıp kullananlar aralarındaki farkı anlayamamışlar bir türlü. 880de de vesa bağlantı artısı var sanırım fark olarak. Eğer bundan ibaretse ve vesa bağlantısı sizin için çok önemli değilse aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurarak 83a almayı düşünmenizi önerebilirim.
 
@koltar Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama sizin mönitörden almayı düşünüyorum 83a modeli. Başka nerden ulaşabilirim size bilmiyorum. Önerir misiniz uzun kullanımınızdan sonra?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı