LG 27GN750-B ayarları nasıl olmalı?

Arkadaşlar Valorant oynuyorum. Düşük gecikme olması ve input lagın olmaması lazım. Hangi ayarda kullanmam gerekiyor? Son olarak das, rts ve vivid modları tam olarak nedir?

20210816_145609.jpg

Response time Faster yerine Fast olursa daha iyi olur. DAS daha düşük input lag; RTS ve vivid sıradan bir monitör modu.

Response time Faster yerine Fast olursa daha iyi olur. DAS daha düşük input lag; RTS ve vivid sıradan bir monitör modu.
Hocam peki Adaptive-Sync ve HDR nedir, online FPS oyunlarda input lag yapar mı, açılmalı mı? Ve de Gamer1-Gamer2-FPS modları arasında gezerken renklerin doygunluğu, siyahlar vs. değişiyor ama bu modlar arasında input lag farkı oluyor mu?

Hocam peki Adaptive-Sync ve HDR nedir, online FPS oyunlarda input lag yapar mı, açılmalı mı? Ve de Gamer1-Gamer2-FPS modları arasında gezerken renklerin doygunluğu, siyahlar vs. değişiyor ama bu modlar arasında input lag farkı oluyor mu?
Adaptive Sync(FreeSync ve G-Sync) varyasyonları input laga sebep olur ama HDR'dan emin değilim. Tekniken onun da bir işlem gerektirdiğinden onun da input laga sebep olacağını düşünüyorum.
Modlar arasında Adaptive Sync ve HDR açmazsa input lag artmaz.

Adaptive Sync(FreeSync ve G-Sync) varyasyonları input laga sebep olur ama HDR'dan emin değilim. Tekniken onun da bir işlem gerektirdiğinden onun da input laga sebep olacağını düşünüyorum.
Modlar arasında Adaptive Sync ve HDR açmazsa input lag artmaz.
Teşekkürler hocam. Peki sistemime 2. bir monitör olarak 75Hz bir monitör taksam input laga sebep olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı