- Katılım
- 17 Nisan 2020
- Mesajlar
- 2.020
- Çözümler
- 2
Arkadaşlar Valorant oynuyorum. Düşük gecikme olması ve input lagın olmaması lazım. Hangi ayarda kullanmam gerekiyor? Son olarak das, rts ve vivid modları tam olarak nedir?
Hocam peki Adaptive-Sync ve HDR nedir, online FPS oyunlarda input lag yapar mı, açılmalı mı? Ve de Gamer1-Gamer2-FPS modları arasında gezerken renklerin doygunluğu, siyahlar vs. değişiyor ama bu modlar arasında input lag farkı oluyor mu?Response time Faster yerine Fast olursa daha iyi olur. DAS daha düşük input lag; RTS ve vivid sıradan bir monitör modu.
Adaptive Sync(FreeSync ve G-Sync) varyasyonları input laga sebep olur ama HDR'dan emin değilim. Tekniken onun da bir işlem gerektirdiğinden onun da input laga sebep olacağını düşünüyorum.Hocam peki Adaptive-Sync ve HDR nedir, online FPS oyunlarda input lag yapar mı, açılmalı mı? Ve de Gamer1-Gamer2-FPS modları arasında gezerken renklerin doygunluğu, siyahlar vs. değişiyor ama bu modlar arasında input lag farkı oluyor mu?
Teşekkürler hocam. Peki sistemime 2. bir monitör olarak 75Hz bir monitör taksam input laga sebep olur mu?Adaptive Sync(FreeSync ve G-Sync) varyasyonları input laga sebep olur ama HDR'dan emin değilim. Tekniken onun da bir işlem gerektirdiğinden onun da input laga sebep olacağını düşünüyorum.
Modlar arasında Adaptive Sync ve HDR açmazsa input lag artmaz.
Maalesef fikrim yok.Teşekkürler hocam. Peki sistemime 2. bir monitör olarak 75Hz bir monitör taksam input laga sebep olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.