LG 27GN800-B Hepsiburada monitör iadesi

SEAL

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
81
Hepsiburada.com sitesi üzerinden shoplus (turplus) satıcıdan LG 27GN800-B monitör 05.05.2021 şipariş ettim ürün 07.05.2021 elime ulaştı. Monitörü test edip değerlendirdim görüntü kalitesi ve malzeme kalitesinden memnum kalmadım 21.05.2021 tarihinde gelen tüm parçalar aynı şekilde karton vs koliye koyup geldiği gibi hepsiburada.com üzerinden 30 gün koşulsuz/şartsız iade hakkından yararlanarak yasal olarak iade ettim. Shoplus ilgili satıcı ürünün kutusu açılmasından dolayı reddetti ve memnum olmadığım ürünü geri gönderiliceğini belirtti yasal olarak hakkımı savunmam gerektiği belirtti. Monitör gibi ürünleri test etmeden nasıl değerlendirme yapacağımı sorduğumda kutusu açmadan göndermeniz gerekli gibi cevap aldım.

Arkadaşlar shoplus satıcısı üzerinden kesinlikte ürün almanızı tavsiye etmiyorum iade edilen ürünü kabul etmıyorlar yabancı sitelerden veya farklı satıcı üzerinden alışveriş yapınız. Bilgilendirme.

Bu iki yerden kesinlikle ürün almayın paket açıldı tekrar satılamaz yasal olan 14(artık30) günlük cayma bedelinizi ihlal ediyorlar kesinlikle almamanızı tavsiye ediyorum pişman olmayın.


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben monitör, kulaklık gibi şeyleri Amazon üzerinden almaya dikkat ediyorum. Gerçekten yardımcı oluyorlar. Sadece monitör ve kulaklık değil aslında almak istediğim ürün Amazon'da varsa ve fiyatı orada çok pahalı değilse direk Amazonu tercih ediyorum.

Size de geçmiş olsun. Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
 

Geri
Yukarı