LG 27GN880-B vs LG 27GL83A-B

rLc

Centipat
Katılım
2 Mayıs 2022
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu iki monitör arasında kaldım. Ergonomileri, ghosting ve ışık sızması gibi konularda yorumlarınız nelerdir? Sizce hangisini seçmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
%98 DCI-P3 kapsamı değeri doğruysa 27GN880-B çok iyiymiş. Görüntü kalitesinde ciddi fark atar. Üstelik standında swivel de var. Karşısındaki modelin kardeşi 27GL63T-B modeli kullanıyorum. Sağa sola döndürmek için ayağı ile kaydırmak zoruma gidiyor. Aynı şekilde 27GL83A-B modelinde de yokmuş.

Yani iki önemli fark var. Birisi standın swivel özelliği diğeri de renk kapsamı. Tilt açısı da farklı gözüküyor ama o fazla etki etmez diye düşünüyorum.

İkisi arasında seçme zorunluluğu olsa ben kesinlikle 27GN880-B olanı seçerdim. Ancak fiyatı pahalı. Daha uygun fiyatlı modeller var.
 
Peki siz 27gn880-b yerine ne önerirsiniz şuanki fiyatı limitim diyebilirim

IPS panelde birkaç saat kullanım sonrası gözlerimi rahatsız ediyor gibi birkaç yorum görmüştüm ilk defa IPS panel alıyorum böyle birşey var mıdır ? çok fazla görmedim böyle bir yorum fakat birkaç tane görmek soru işareti bırakıyor kafada
 
Son düzenleme:
Peki siz 27GN880-B yerine ne önerirsiniz? Şu anki fiyatı limitim diyebilirim.

IPS panelde birkaç saat kullanım sonrası gözlerimi rahatsız ediyor gibi birkaç yorum görmüştüm. İlk defa IPS panel alıyorum böyle bir şey var mıdır? Çok fazla görmedim böyle bir yorum fakat birkaç tane görmek soru işareti bırakıyor kafada.
Valla ben son 2,5 yılda iki farklı IPS panelli monitör kullandım. Birisi yukarıda da bahsettiğim LG 27GL63T-B. Bunu 4 aydır kullanırım. Diğeri de bozuk ve şu an serviste tamir edilmesini umduğum AOC 24G2U. Yoğun bir şekilde bilgisayar kullanan birisi olarak hiç göz ağrısı veya yanma şikayetim olmadı.

Başka model olarak bir tane Viewsonic monitörü vardı ama hatırlayamadım. Şu an meşgulüm. Belki yarın araştırabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı