LG 50UK6470 TV Alınır mı?

Siteden alışveriş yapmadım ama Gittigidiyor gibi işleyen bir site. Yani binlerce satıcı, mağaza var. Onlardan alıyorsun almadan önce satıcının yorumlarını, geri dönüşlerini oku. Gayette iyi televizyon.

Bence dolar kurunda fiyatı çok iyi. Size en yakın teknoloji markete giderseniz inceleye bilirsiniz. Lg çoğu insanın gönlünü kazanmıştır. Benim lg tv min eskisede smart olması çok işime yarıyor. Zamanında 1000 dolar seviyesinde almıştım. Sen en iyisi incele bir kere gez marketlerde. Telefondan bile kontrol ediliyor. Evde kumanda aramanada gerek yok :) lg arayüzü çok iyi.Canlı görmeden alma..

Ben canlı görüp aldım gayet güzel televizyon arayüzü başarılı ama uygulama desteği biraz az mesela İtunes yok.

Televizyon ekranıın IPS olmaması dışında her şeyi güzel. Bazı inceleme videolarında renklerin çok daha net ve parlak olması için IPS panelden vazgeçildiğine dair sözler duydum. Ama bu IPS eksikliğini giderir mi bilmem. Bunun bir de PLC li versionu var. Bir mağazaya gidip bakmak lazım. İnternetten pek anlaşılmıyor. Alınır mı? Alınır. Fiyatı genelde 3700 TL civarında. O kadar eder mi? Orası da ayrı bir soru. Gerçi 3500 TL'ye şuarda da satıyorlar ama bilemedim 😒 Lg 50UK6470PLC 126 Cm Ultra HD 4K Active HDR Webos Smart Led Tv

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı