LG G2 dolu hafıza sorunu

uğurkrgl

Hectopat
Daha fazla  
LG G2 D802 5.0.2 Lollipop 32 GB cihazım var. Ben bunu sıfırladım ama neyle karşılaşayım, telefonda hafıza 10 GB bile yok. Depolamaya baktığımda diğer bölümünde system data 21.99 GB yer kalıyor ve silinmiyor. Defalarca format attım, ROM attım, stock ROM attım düzelmedi. TWRP'den system data cache ve vb. şeyleri sildim (telefon açılmaz oldu ) sonra tekrar ROM attım ama hala aynı. 22 GB yer kaplıyor. Önceden böyle değildi. SD maid gibi temizlik uygulamalarını da denedim olmadı. Acaba telefonun hafıza falan yandı mı? Eskiden de benim flash bellek böyle olmuştu. Biçimlendirdim 16 GB flash bellekte 2 GB yer kalmıştı ama boş olduğu halde çözümü yoktu. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler.

Acaba TOT yüklemesi yaptınız mı? Stock ROM yüklemek gibidir, fakat daha gelişmiş bir sıfırlama yapar. Flash Tool yerine başka bir programla yükleme yapmanız gerekiyor. Detaylı anlatım için şurayı ziyaret edebilirsiniz: [LG-G2][D802] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA)
Yalnız dikkat etmeniz gereken bir durum var. 32 GB cihaz kullandığınız için 32 GB TOT dosyasını yüklemeniz gerekiyor. Aksi halde cihazınız hafızayı yanlış görebilir. Verdiğim konudaki şu dosyayı indirin (Konuda zaten var fakat emin olmanız için veriyorum): LGD802AT-00-V10f-EUR-XX-DEC-17-2013-32G+0.zip | ROM by blackcodetech for G2 (Dosyanın isminin sonunda dikkat ederseniz 32G yazıyor. Bu 32 GB'lık modeller için olduğunu belirtiyor)
Verdiğim TOT dosyası LG D802 Avrupa 4.2.2 sürümü. Fakat D802TR ile de uyumlu. Hafıza düzeldikten sonra isterseniz tekrar D802TR uyumlu KDZ yükleyebilirsiniz. Eğer hafıza yine düzelmezse bir de şu konuya bakın: Hafızası 16 GB'a Düşen 32 GB'lık LG G2'yi Kurtarmak

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı