Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar telefonumda bu sorun olmaya başladı. Nasıl düzeltebilirim? Kusura bakmayın biraz kurcalayarak sorunumu çözdüm. Konu kapatılabilir.
Arkadaşlar telefonumda bu sorun olmaya başladı. Nasıl düzeltebilirim? Kusura bakmayın biraz kurcalayarak sorunumu çözdüm. Konu kapatılabilir.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2014 #2 Çözümü yazmamak ceza sebebidir. Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara da yardımınız dokunacak.
Çözümü yazmamak ceza sebebidir. Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara da yardımınız dokunacak.
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2014 #3 SypeR dedi: Çözümü yazmamak ceza sebebidir. Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara da yardımınız dokunacak. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Facebook uygulamasında ayarlar bölümüne girdim. Orada listenin en altında "Kişiler senkronize et" yazıyor. Ona girip. "Kişileri senkronize etme"'yi seçtim. Sorunum bu şekilde çözüldü.
SypeR dedi: Çözümü yazmamak ceza sebebidir. Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara da yardımınız dokunacak. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Facebook uygulamasında ayarlar bölümüne girdim. Orada listenin en altında "Kişiler senkronize et" yazıyor. Ona girip. "Kişileri senkronize etme"'yi seçtim. Sorunum bu şekilde çözüldü.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2014 #4 Çözümü yazdığınız için teşekkürler. Konu çözüldüğüne göre kapatılmıştır.