LG G2 IMEI ve ROM Değişimi

LG G2 kullandın mı? G2'de IMEI kaybı yaşadın mı?
Hiç g2 kullanmadım. Discoverye attiğim onca ROM yüzünden birçok kez İmei kaybı yaşadım. Yedeği geri yükleyerek düzelttim. Yeni ROM yükleyerek sistemi yeniden yüklüyorsun sonuçta. Attiğin ROM içinde EFS klasörüde olduğu için bir ihtimal değişme yada silinme ihtimali olabilir. Ne olur ne olmaz. Eşeği sağlam kazığa bağla sen yinede. :)

Tamam, G2 kullanmadıysan bırak kullananlar yorum yapsın. Arkadaş genel bir soru sormamış, özellikle G2 için sormuş. G2'de böyle bir sorun yok. Hatta G2'yi soft brick yapmak için özel bir çaba gerekli. Soft brick de olmuyor, IMEI de kaybolmuyor.

Tamam, G2 kullanmadıysan bırak kullananlar yorum yapsın. Arkadaş genel bir soru sormamış, özellikle G2 için sormuş. G2'de böyle bir sorun yok. Hatta G2'yi soft brick yapmak için özel bir çaba gerekli. Soft brick de olmuyor, IMEI de kaybolmuyor.
Umarım siz haklı çıkarsınız. Umarım aksi olmaz. Zira olursa sizi etiketleyip özellikle soracağım. :)

Hatta G2'yi soft brick yapmak için özel bir çaba gerekli.

Kesinlikle doğru. Kendimden biliyorum. Özel bir çaba harcayarak soft brick olmasını sağlamıştım. İçlerinde birbiriyle uyumsuz çok modül bulunan yaklaşık 60 Xposed modülü yükleyip, açılışta hepsi aktifleşecek şekilde ayarlamıştım. Telefonu kapattınca normal olarak açılmadı tabii.

Kısacası @Bloother'ın dediği gibi ROM yüklerken cihazın ne IMEI kayboluyor ne de brick oluyor. Yukarıda anlattığım gibi çaba harcamak lazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı