LG G2 Pencereli Kılık Önerisi?

Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
LG G2 için pencereli kılıf arıyorum. Orijinal kılıf pahalı olduğundan pek düşünmüyorum. Nillkin klıfı da üzerinde marka yazdığı için istemiyorum. Araştırdım ve iki kılıf arasında kaldım. Kullanan varsa veya markalar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

1. Microsonic: Microsonic View Cover Delux kapaklı kılıf LG Optimus G2 Siyah - Gold.com.tr

2. Voia: Voia LG G2 Pencereli İnce Yan Kapaklı Siyah Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Microsonic View Cover Delux kullanıyorum. Açıkçası kullanmayı bıraktım.
Telefonu kesinlikle iyi tutar, sağını solunu korur ancak kullanışlı gelmiyor bana.

Telefonun kullanışını zorlaştırıyor resmen. Kapağı kesinlikle arkaya atamıyorsunuz.
Telefon kapanmış gibi algılıyor ve saat ekranına geçiyor.

Eğer ayarlardan bu özelliği kapatırsanız da bir anlamı kalmıyor pencereli kılıfın. Yani kapağı hep başınıza dert oluyor. Koparıp kurtulmak istiyor insan.
Bana sorarsan penceresiz bir kılıf al.

Böylesine güzel bir telefonu o kılıfa sokmak benim içime sinmiyor. Bir iki kez düştü ve köşesinde ufak çapta tahribat oluştu ancak yinede takmıyorum.
O telefonu alıyorsan dokunmak, hissetmek istiyorum ben :)

Microsonic View Cover Delux kullanıyorum. Açıkçası kullanmayı bıraktım.
Telefonu kesinlikle iyi tutar, sağını solunu korur ancak kullanışlı gelmiyor bana.

Telefonun kullanışını zorlaştırıyor resmen. Kapağı kesinlikle arkaya atamıyorsunuz.
Telefon kapanmış gibi algılıyor ve saat ekranına geçiyor.

Eğer ayarlardan bu özelliği kapatırsanız da bir anlamı kalmıyor pencereli kılıfın. Yani kapağı hep başınıza dert oluyor. Koparıp kurtulmak istiyor insan.
Bana sorarsan penceresiz bir kılıf al.

Böylesine güzel bir telefonu o kılıfa sokmak benim içime sinmiyor. Bir iki kez düştü ve köşesinde ufak çapta tahribat oluştu ancak yinede takmıyorum.
O telefonu alıyorsan dokunmak, hissetmek istiyorum ben :)

Cevap için teşekkürler. Yazdıklarını dikkate alacağım...

Söylediklerinizden sonra kapaklı kılıf almaktan vazgeçtim. Son arkadaşın önerdiği kılıflar sağlam gözüküyorlar ama fazla kalınlaştırıyor gibi geldi bana yine de teşekkürler.

Kılıf malesef incelikten taviz vermeni gerektiriyor.
Ben kullanmıyorum ve kullanmamakta da ısrarcıyım.
Düşerse de çerçevesi hasar alıyor, bir ara 150 lira verip değiştiririz.
Kılıf kullanırsam telefondan aynı zevki alamam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı