LG G2 vs Nokia Lumia 925

• Konuyu başlatan yakreb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.642

yakreb

Hectopat
Merhaba 1500 TL civarında bütçem var, iki telefon arasında kaldım LG G2 ve Nokia Lumia 925.

LG G2 Donanımı olarak Adreno 330 ve Snapdragon 800 kullanıyor. Üst düzey olabilir fakat ; Lumia 925 te arkadaşımda kullandığım için, hızı filan çok hoşuma gitti LG G2 yi kullanma şansım olmadı ama, bu kadar donanımı yüksek olan bir cihazın donma,kasma ihtimalini görmüyorum fakat ilerki yıllarda böyle bir donma olmasından korkuyorum. Çevremde kullanan insanlardan Samsung Galaxy S3 kullanımında , daha alalı 7-8 ay olmasına rağmen donma ve takılma var. Aklımı kurcalayan da bu. Cihazda benim kullanma amacım film,video izlemek, sosyal ağlara girmek, bir kaç tanede mesajlaşma uygulamaları gibi şeyler kullanırım ,canım sıkılınca oyunda oynarım bazen subway surfers gibi. İhtiyaçlarımı 2-3 yıl boyunca karşılayabilecek cihazın hangisi olması gerektiği hakkında tam emin olamıyorum. Özellikle hızlı olması da en büyük isteğim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yakında yayında olacak Lumia 1020 incelememize bakmanız tavsiye ederim. Orada Windows Phone hakkında epey bilgi veriyoruz. İki platform çok farklı kulvarlarda gidiyor.

Çok teşekkürler, bekliyor olacağım. Lumia almak istiyorum da fakat hep donanımı beni düşündürüyor. Bir 3 yıl kullanacağım için hep ikilemde kalıyorum. Rakiplerine karşı biraz daha eski donanım kullanması aklımı kurcalıyor sanırım LG G2 alacağım fakat bir süre daha araştıracağım.

Donanımı sıkıntı etme . En kaba tabirle Android telefonlarda 2 GB RAM = WP8 telefonlarda 1 GB RAM.

Evet biliyorum ram kesinlikle problem değil fakat , CPU VE GPU olarak bahsediyorum. Rakiplerine göre biraz eski donanımlar kullanıyor Lumia 925 . Uygulamalar için sıkıntı çıkmaz belki ama az da olsa oyun oynarım özellikle film izlemek istiyorum bu yüzden düşündürüyor donanımı beni.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı