LG G3 Durup Dururken Kapanma Sorunu

Yusuf1

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu cantaya koydugumda calısır durumdaydı. Yaklasık bir buçuk saat sonra cantadan aldıgımda telefon kapanmıstı. Batarya %30 larda idi. Eve gelınce telefonu sarja taktım acılmadı. 1 gun bataryayı cıkarıp bekledım, taktım yıne acılmadı. 1 gunde sarja takılı halde bekledı. Öglene dogru ekrana goruntu gelmıyordu ama telefon calısıyordu titriyordu ekran. Batarayayı sokup gerı taktım ve telefon acıldı . Aksama kadar kullandım telefonun sarjı %40 lara yakındı cebıme koydum 10 dk sonra cıkardım telefon yine kapanmıstı. Sızce sıkıntı ne telefonda? Bundan 1 ay once telefon suya dusmustu bataryayı vs cıkarıp kuruttum ıyıcene o zamanda 2 gun boyunca ekran gelmedı ama tıtreme vs oluyordu telefon calısıyordu 2 gun sonra ekranda gelmıstı. Yapabılecegım bır sey var mı? garantı kapsarmı bu sorunu? Bu arada bataryada hafıf bır ezık var o sıkıntı yapıyor olabılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı