LG G3 VS MEİZU MX4

conterct

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce Alpha ile LG G3 arasında kalmıştım LG G3'ü seçtim ancak MEİZU MX4 adlı telefonunda çok iyi olduğunu duydum incelemelere felan baktım Note4'e kafa tutuyor MEİZU MX4. Fiyat olarakda 1000 tl karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

Bu iki telefonu şöyle anlatırsak:

LG G3'ü temeli sağlam, 2-3 katlı bir şehir binasına benzetebiliriz.
Meizu MX4'ü ise temeli sağlam değil ama lüks bir gökdelen ya da villa olarak düşünebiliriz.

Şimdi sen bu evde uzun süre oturmak mı istiyorsun, uzun süre oturmam ama yeri geldiğinde havamı atarım mı diyorsun? Kararını ver. Ben LG G3 derim.

dostum shiftdelete.net de kıyaslamalara baktım sadece antutu benchmart da fazla puan alıyo istersen videoyu izle bence bu telefonda bi hile var meizu mx4 ten bahsediyorum

lg g3 al

Meizu MX4'ğn içersinde üst seviye MTK işlemci bulunduğundan dolayı benchmarklarda yüksek çıkıyor fakat iş yazılımda biter, FlyMe OS pek stabil gelmedi bana, kendi telefonuma kurdum şarj sıkıntısı yaptı ve çok fazla karmaşık sürekli biryerlerden bir şey çekiyorsun kaydırıyorsun. Bu fiyata alınabilir fakat LG Optimus UI gerçekten çok hoş özellikleri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izle bunu anlarsın sadece antutuda yüksek puan alıyo ki antutu benchmart en çook kullanılar benchmart uygulaması telefon diğerlerinde vasat

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı