LG G4 AnTuTu Testi

mslmdmrds

Hectopat
Daha fazla  
LG G4 telefonumu AnTuTu testine soktum, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum fakat çıkan değerleri sizlerin de bakıp değerlendirmesini istiyorum. Pek fazla anlamadığım için sizlere de danışmak istedim.

Screenshot_2017-03-16-12-37-12.png
Screenshot_2017-03-16-12-54-39.png
Screenshot_2017-03-16-12-54-51.png
Screenshot_2017-03-16-12-55-06.png
Screenshot_2017-03-16-12-55-10.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş sen geçenlerde LG G4 İthalat telefon alınır mı? diye bir konu açtın, 1 kişi bile G4 al demedi, gitmiş almışsın. İnsanların lafını dinlemiyorsun sonra da gelip burada "Pek fazla anlamadığım için sizlere de danışmak istedim" diyorsun. E madem pek anlamıyorsun bu işlerden, en başta dinlesene insanları.

Telefonda herhangı bır sıkıntım yok. Şikayetımde yok sadece normal degerlermı onları merak ettım o yuzden sordum sızlere. Evet ıthalatcı garantılıle normal lg turkıye garantılı arasında pek fark gormedıgım ıcın bu sekılde satın aldım.

Kardeş sen geçenlerde LG G4 İthalat telefon alınır mı? diye bir konu açtın, 1 kişi bile G4 al demedi, gitmiş almışsın. İnsanların lafını dinlemiyorsun sonra da gelip burada "Pek fazla anlamadığım için sizlere de danışmak istedim" diyorsun. E madem pek anlamıyorsun bu işlerden, en başta dinlesene insanları.
Ayrıca sunuda soylım benım LG G4 serisi 609K yanı yenı serı kardesım. Kronık arızası olan serıler 500 serısıdı. Sen sanırım benı bıraz cahıl sandın. Sızlere sadece degerler hakkında soru sordum ben. Neden aldıgımı sorgulaman için degil.

Umarım başını ağrıtmaz. Antutu Benchmark önemli sayılacak bir uygulama değil, SD 808-Adreno 418 değerlerini almışsın, SD 800- 801-805-808 işlemcileri de hepsi de benzer mimari kullanıyor ve aralarındaki performans farkları arasında devasa fark yok. Bu modellerde Qualcomm hız aşırtıp yeni bir işlemci diye piyasaya sürüyordu, GPU tarafında bazı değişiklikler yapıyordu.

Umarım başını ağrıtmaz. Antutu Benchmark önemli sayılacak bir uygulama değil, SD 808-Adreno 418 değerlerini almışsın, SD 800- 801-805-808 işlemcileri de hepsi de benzer mimari kullanıyor ve aralarındaki performans farkları arasında devasa fark yok. Bu modellerde Qualcomm hız aşırtıp yeni bir işlemci diye piyasaya sürüyordu, GPU tarafında bazı değişiklikler yapıyordu.
Valla bilmiyorum reis şu anlık bır sıkıntı yok sadece sankı ısınıyo gibi düşündüm o yuzden degerlerı sordum aslında. Bırde bataryası azmı gıdıyor bılmıyorum ama onunda resmını atım bır bakarmısın?

Screenshot_2017-03-18-01-04-35.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı