Arkadaşlar herkese merhaba bugün Lg G4 Beat satın aldım. Kamerada sd karta taşıma özelliği var ancak normal uygulamaları telefonun kendi hafızasına değil de sd kartta kullanmak istiyorum 16gb ek hafıza var.(Bilmiyorum tabii nasıl yapılacağını) Ayrıca indirmelerimin vb. şeylerin de oraya yapılmasını istiyorum. Yardımcı olacak herkese teşekkürler şimdiden.
Hocam sd kartınız mı 16 gb, yoksa telefonun harici hafızası mı? Uygulamaları taşımak için ayrı bir hafıza kartı gerekiyor. Telefon hafızasına taşıyamıyoruz. Taşıma işlemini de ayarlar-uygulamalar diyerek istediğiniz uygulamayı seçerek seçeneklerde sd karta taşı şeklinde bir buton göreceksiniz. Ek olarak bunu yapan programlarda var play storedan edinebilirsiniz.
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum gittim 16 GB lık sd kart aldım bu defa da uygulamarı sd karta kurmuyor indirme yarıda kalıyor. Ne anlamı kalıyor ki sd kartını almamın. Üstelik android 6.0 güncelledim. Program kurmadan nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim...
Storage&Usb kısmında cached datada çok fazla birikme oluyor onu boşaltmalısınız, ayrıca whatsapp da her gün sohbetlerin geçmişini aldığı için en son alınan geçmiş haricinde diğerlerini silip yer kazanabilirsiniz. Uygulamaları sd karta taşımaya gelince; onu yaptığımda uygulamalarda hatalar vb. bozulmalar ortaya çıktığı için kullanmıyorum artık, fotoğraflarınızı filan da sd karta taşırsanız yeterince boşluk kalacaktır hafızanızda.