LG G4 kılıf tavsiye

ceidaaa

Hectopat
Daha fazla  
Yepyeni Lg G4 yere düşünce kenar kısmı ezildi. Kılıf takamamak cesaret istiyor gerçekten:lanet::lanet::lanet: şimdi kılıf arayışına çıktım ama bir iki alternatif arasında kaldım birisi g4 verus marka kılıflar diğeride LG G4 Kılıf ve Kapak spigen kılıflar araştırdım spigende verusda en bilindik markalardanmış spigenin slim armor standlı serisi hoş gerçekten. Sizice?

Dosya Ekleri

• 891230334.jpg
    891230334.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 610
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o cihaza kılıf takılmaz ki, sert kılıf takamazsın bombeli ve eğimli yapısına uygun var mı bilmiyorum olanların çoğunun esnek ürünler olduğunu biliyorum hem cihaz zaten çok kalın yazık olacak.

Hocam o cihaza kılıf takılmaz ki, sert kılıf takamazsın bombeli ve eğimli yapısına uygun var mı bilmiyorum olanların çoğunun esnek ürünler olduğunu biliyorum hem cihaz zaten çok kalın yazık olacak.
Kardeşim saçmalama lütfen.:) Kılıf üreticileri de bunu biliyorlar ki ona göre kılıf üretiyorlar.

Tüm G4 kılıfları telefona göre tasarlanmıştır yoksa nasıl satsınlar akıl var mantık var.
Hocam akıl var mantık var da burada da tecrübe var. Elbette G4 için tasarlanan kılıf G4'e olur ama firmasının orjinal yaptığı kılıf varsa onu alın bence. Yan sanayi olunca çok başarılı olamıyorlar, alın bir ürünü biraz kullanın sonra anlarsınız ne demek istdiğimi. Sizin bileceğiniz iş ben sadece tecrübemi söylüyorum, orjinali varsa onu alın.

spigen slim armor g4 kılıf aldım oval olma özelliğine göre tasarlandığı için bence çokta kalınlaştırmadı. Zaten düşürdükten sonra artık benim için ömeli olan iyi koruması oda ayrı bişey :) teşekkürler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı