LG G4 mü Samsung Galaxy S6 mı ?

Fall Out Strake

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefonda genellikle oyun oynamam ;
- 4-5 saat civarı facebook, whatsapp, youtube gibi uygulamalarda gezerim.
- Arka kamerası benim için önemlidir. Renkleri canlı göstermesi ve ayarları ayarlayabilmem önemli ( iso vb).
- Tasarımı benim için önemli.
- Dediğim gibi hızlı bir şekilde şarj olup pilinin iyi gitmesi gerekiyor.
- Ara yüzü stabilite bakımından iyi olsun ve telefon 1-2 yıl geçmesine rağmen acayip bir şekilde yavaşlamasın.
- Güncelleme desteği uzun bi süre devam etsin.
- Ses kalitesi güzel olsun.

S6'nın tek korkutan özelliği touchwiz arayüzünün çok ram yiyip 4-5 ay sonra takılmaları başlaması ve ram sıkıntısı varmış. %90-%92 ram kullanımı varmış bu da takılmalara neden oluyomuş.

LG G4'ün ise S6'ya göre performansının düşük olması ve antutu benchmark testlerine bakılınca çok geride kalması.

Son düzenleyen: Moderatör:
S6 hız, batarya ve performans olarak daha iyi bir telefon. 5.1.1 güncellemesi ile beraber RAM sorunu ortadan kalktı. Touchwiz eskisi gibi değil, çok daha performanslı bir arayüz var, donma, kasma kolay kolay olmaz.

Performans için S6 kamera için G4. Ama hangisini alırsan al oyun da oynatır fotoğrafında kralını çeker.

G4'ü 4-5 saat sosyal medyada kullanamazsın. En fazla 3.30 saat. Kendi telefonum. Parlaklık %20'de. Bu durumdan sonra eski telefonum Z2'ye döndüm. 7 saat ekran süresi almak ayrı bir şey. S6'nın RAM sorunları 5.1.1 güncellemesi ile düzeltildi. Ayrıca performans olarak en iyi Android cihaz diyebiliriz. Şarj adaptörü Quick şarj adaptörü. Adından da anlaşılacağı gibi hızlı şarj oluyor. Sen en iyisi S6 al.

G3 var bende güneşte %100 ekran parlaklığı yaptığında bile zor görüyorsun. Samsung telefonları ekranları güneşte parlamıyor ve daha dolgun renklere sahip. LG Telefonlar ise daha gerçekçi renklere sahip ama ekranı çok parlıyor. Şarj konusunda G3 12 saat uykuda %5 şarj dan az götürüyor diye test etmiştim telefonumda. LG G3 Kullanan biri olarak Samsung S6 öneririm.

S6 ihtiyaçların için tam uygun telefon. Sürekli en yüksek parlaklıkta kullanıyorum gün ışığında mükemmel bir performansı var. 18 saat kullanıyorum ve hızlı şarj oluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı