Fall Out Strake
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Telefonda genellikle oyun oynamam ;
- 4-5 saat civarı facebook, whatsapp, youtube gibi uygulamalarda gezerim.
- Arka kamerası benim için önemlidir. Renkleri canlı göstermesi ve ayarları ayarlayabilmem önemli ( iso vb).
- Tasarımı benim için önemli.
- Dediğim gibi hızlı bir şekilde şarj olup pilinin iyi gitmesi gerekiyor.
- Ara yüzü stabilite bakımından iyi olsun ve telefon 1-2 yıl geçmesine rağmen acayip bir şekilde yavaşlamasın.
- Güncelleme desteği uzun bi süre devam etsin.
- Ses kalitesi güzel olsun.
S6'nın tek korkutan özelliği touchwiz arayüzünün çok ram yiyip 4-5 ay sonra takılmaları başlaması ve ram sıkıntısı varmış. %90-%92 ram kullanımı varmış bu da takılmalara neden oluyomuş.
LG G4'ün ise S6'ya göre performansının düşük olması ve antutu benchmark testlerine bakılınca çok geride kalması.
- 4-5 saat civarı facebook, whatsapp, youtube gibi uygulamalarda gezerim.
- Arka kamerası benim için önemlidir. Renkleri canlı göstermesi ve ayarları ayarlayabilmem önemli ( iso vb).
- Tasarımı benim için önemli.
- Dediğim gibi hızlı bir şekilde şarj olup pilinin iyi gitmesi gerekiyor.
- Ara yüzü stabilite bakımından iyi olsun ve telefon 1-2 yıl geçmesine rağmen acayip bir şekilde yavaşlamasın.
- Güncelleme desteği uzun bi süre devam etsin.
- Ses kalitesi güzel olsun.
S6'nın tek korkutan özelliği touchwiz arayüzünün çok ram yiyip 4-5 ay sonra takılmaları başlaması ve ram sıkıntısı varmış. %90-%92 ram kullanımı varmış bu da takılmalara neden oluyomuş.
LG G4'ün ise S6'ya göre performansının düşük olması ve antutu benchmark testlerine bakılınca çok geride kalması.
Son düzenleyen: Moderatör: