LG G4 Türkçe Klavye Sıkıntısı

külemez

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam.
LG G4'te neden tam Türkçe klavye yok? İllaki tuşa sürekli basılı tutup ilgili karakteri beklemek mi gerekiyor? Bunun için 3. parti bir klavye yazılımı mı yüklemeliyim? Bu klavye yazılımları bir sorun teşkil ediyor mu (banka kart bilgileri girerken vs.) ve tamamen uyumlu çalışır mı? Teşekkürler.

(Dipnot: LG'nin kelime öngörüsü berbat ötesi. Bir önceki telefonum SONY Z3 leb demeden Lebron James' i biliyordu. LG'de ise "Günaydı" ya kadar yazıyorum bir "Günaydın" ı bilemiyor. :S )

Türkçe karakter mevcut değil maalesef klavye düzeninde. Uzun basmak ise bi zaman sonra külfetli olmaya başlıyo. Nexus kullanıcısyken de swiftey kullanırdım. G4 te de kendi klavyesini sevmeme rağmen türkçe karakterlerden ötürü swiftkeye geçmek zorunda kaldım. Uyumlulukla ilgili bi problemi yok.

Dediğiniz gibi tahmin berbat. Swiftkey kurdum kullanıyorum bir süredir tahmin müthiş öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…