LG G5 Telefonun Ekranı Çerçeveden Ayrıldı

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde bir telefoncudan LG G5 aldım. "1 hafta falan kullandım, yurt dışından aldım" diye yutturdu. Bende çok istiyordum telefonu, gözüm dönmüş, birde annem telefoncuyu önerince fark etmemişim. Telefonun tuşu düştü, ses tuşları çalışmıyor, kameraları arızalı, berbat çekiyor. Bunlar yetmezmiş gibi, şimdide ekran dışarı fırladı. Ekran çerveçeveden ayrılmış ışık sızdırıyor. Geç fark ettim fakat bu telefon yurt dışı da değil bildiğiniz toplama.

Artık yapacak bir şey yok, fakat şuanda telefon alamam. PC toplamak için para biriktiriyorum. 100 TL gibi bir tutara Ebay'dan full kasa alacağım. diğer 100 TL ile de Aliexpress'ten bir kaç kamera alacağım.

Öncelikle, bu alacağım minik kameraların orijinal olup olmadığını nasıl anlarım. İkinci olarak ise bu çerçeven ayrılan ekranı nasıl tekrar yapıştırabilirim ? B7000 diye bir yapışkan falan varmış ama nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok. Ben yapsam nasıl yaparım veya sizce ne yapmalıyım ?

Yapacak bir şey yok deyip geçmeyin hukuki yolları deneyin, aptal yerine koyulup üzerinizden haksız kazanç sağlanmasına göz yummayın.
Nasıl olacak o ? Kaçak mal getiriyor adam yurt dışı satıyor işte. Bizde bile bile alıyoruz ucuz olsun diye. Devlete kızsan niye izin vermiyor dışarıdan telefon alalım diye ithalat yani devlet haklı, bizde yurtiçinde alamıyoruz bizde haklıyız, telefoncuda kazanacak oda haklı.

800 ₺'ye sıfır 2 yıl garantili LG G5 buldum. Zaten bu şekilde ekran kırılırsa en az montaj felan 250 TL + 100 TL ( Arka Kapak ) + 100 ( Ivır Zıvır ) = 450 TL olacak. En azından adam gibi 800 ₺ ye sıfır garantili açılmamış kutusunda almak ve bu telefonu da 100 ₺ ye bile olsa satmak mantıklı değil mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı