LG G5 Uzun Kullanım Testi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. IPhone kullanıp da Android'e laf atan çok insan var. Ben de böyle bir konu açayım dedim. Tam 2 yıldır G5 kullanıyorum. Telefon ithalatçı buna göre yazdıklarımı dikkate alın. 3 kez servise gitti. İlkinde anakart tamir edildi. İkincide ekran değiştirildi. Üçüncüde ise anakart değiştirildi. Not: 3 kez gitmesinin cihazla alakası yok. Servis bozdu. Yapana kadar gönderdim. Anakart da değiştikten sonra telefon mükemmel oldu. 2 yıldır kullanıyorum hala kasma yok. PUBG orta ayarlarda hiç kasmıyor, yüksek ayarlarda ise çöl haritasında kasıyor sadece. Özellikle modülleri çok beğendim. Cam Plus modülü çok işlevsel. LG almak istiyorsanız garantiden asla korkmayın. Apple'dan sonra bana kalırsa en iyi garanti. Telefon bozulunca yenisi ile değiştiriyorlar. LG alacaksanız bir şeyi göz önüne alın. Telefon 2. el satılmıyor. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim şimdiden. İyi geceler.

"LG
LG almak istiyorsanız garantiden asla korkmayın.
Şahsen bu yorumuna katılmıyorum.Bir cihaz veriyorsun, minimum 1 ayda teslim alıyorsun. 3 yıldır G4 kullanıyorum, Ankara'da "Fırat Elektronik" isminde bir firma yüzünden 3 senelik cihazı toplasan 2.5 yıl kullanmışımdır. SWAP cihaz veriyorlar, kapak değişmiyor. Anakart bozuluyor, 1.5 ay yenisinin gelmesini bekliyorsun. Bir işi tam yapan servisleri yok LG'nin. Garanti konusunda biraz daha kendilerini geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum, zira kimse para verip aldığı cihazı 1.5 ay garantide bekletmek istemez.

Ben LGDestek grubuna üyeyim. Balaban Elektronik var. Hem çok hızlı hem de işlerini doğru yapıyorlar.

Senin cihaz ithalatçı garantili olduğu için böyle düşünüyorsun sanırım.

Belli bir marka için söylemiyorum ama 4.5 - 5 yıldır General Mobile Discovery (ilk çıkan model) 16 GB kullanıyorum. Şarj soketi dışında servis yüzü görmedi. Telefonunu servise gönderen arkadaşlar telefona çok mu yükleniyorsunuz napıyorsunuz ya da talihsizlik mi anlamadım!

Ben LGDestek grubuna üyeyim. Balaban Elektronik var. Hem çok hızlı hem de işlerini doğru yapıyorlar.
Sanırım yer yer fark ediyor.
Senin cihaz ithalatçı garantili olduğu için böyle düşünüyorsun sanırım.
Benim cihazım LG Türkiye garantili. Google'dan direk verdiğim servisin ismini yazsaydın zaten LG Türkiye'nin yetkili servisi olduğunu görmüş olurdun. Ben firmayı yermiyorum, hatta aksine konu açıp derinlemesine incelediğim serviste verilen yeni cihazı anlatmışlığım da var.

LG G4 605C vs 610K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…