Niko000 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Bugün LG I24 klima aldım. Tahmini sure 6saatdır çalışıyor. Ne zaman baksam motor durmuyor. Aynı hızda çalışıyor. Motorun hiç durmaması normal mi?
Bugün LG I24 klima aldım. Tahmini sure 6saatdır çalışıyor. Ne zaman baksam motor durmuyor. Aynı hızda çalışıyor. Motorun hiç durmaması normal mi?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 27 Temmuz 2024 #2 Uyku modu tarzı bir özellik varsa dener misiniz gerektiğinde motoru durduracak mı?
Factotum Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 Olması gerekenden daha düşük kapasitede klima aldıysanız veya klimanın çalıştığı odanın ısı rejimini bozan bir faktör varsa (açık kapı/pencere, geniş pencereler, ocak vs) klima set edilen sıcaklığı sağlamak için sürekli çalışacaktır.
Olması gerekenden daha düşük kapasitede klima aldıysanız veya klimanın çalıştığı odanın ısı rejimini bozan bir faktör varsa (açık kapı/pencere, geniş pencereler, ocak vs) klima set edilen sıcaklığı sağlamak için sürekli çalışacaktır.