T Thecoolone Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 30 20 Ocak 2020 #1 Kuzenim telefona bir dosya indirmiş, ekran gidip geliyordu. Ben de telefonu yeniden başlattım. Yine ekran gidiyordu. Şifreyi de yazamıyorum basılmıyor. Telefonu da kapatamıyorum şifreyi yazmam lazım. Yardım edin lütfen. Telefonumun markası LG K40S Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2020
Kuzenim telefona bir dosya indirmiş, ekran gidip geliyordu. Ben de telefonu yeniden başlattım. Yine ekran gidiyordu. Şifreyi de yazamıyorum basılmıyor. Telefonu da kapatamıyorum şifreyi yazmam lazım. Yardım edin lütfen. Telefonumun markası LG K40S
Çözüm BERWAR 21 Ocak 2020 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki adımları uygula, telefonundaki her şey silinecek ona göre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki adımları uygula, telefonundaki her şey silinecek ona göre.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki adımları uygula, telefonundaki her şey silinecek ona göre. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki adımları uygula, telefonundaki her şey silinecek ona göre.