SoNDestan Hectopat Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #11 Aynen sadece 3-4 günden beri böyle. Silip tekrar yüklüyorum.
LeaderTR Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 108 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği Öğrencisi 31 Ekim 2014 #12 Anladım. Peki sonucu bekliyorum. Yüklemeyi kaldır demekten ziyâde önbelleği ve veriyi silip ondan sonra yüklemeyi kaldırın.
Anladım. Peki sonucu bekliyorum. Yüklemeyi kaldır demekten ziyâde önbelleği ve veriyi silip ondan sonra yüklemeyi kaldırın.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 31 Ekim 2014 #13 Google Play Oyunlar uygulamasına gir orada Clash Of Clans varsa büyük ihtimalle kaydetmişsindir.
SoNDestan Hectopat Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #14 Sildim. Tekrardan yükledim fakat 1.seviyeden başladı. Hala kapanıyor. :S
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Ekim 2014 #15 Telefonun güncellemesi varsa yükle. Yoksa oyunun güncellenmesini bekleyeceksin.
LeaderTR Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 108 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği Öğrencisi 31 Ekim 2014 #16 Tekrar giriş yaptığın zaman kaldığın yerden devam edersin o sorun değil Hala kapanması sorun ama.. Durduk yere böyle olması garip. Root yapmadın, Rom yüklemedin değil mi? Bu sorun başlamadan önce bir şey mi yaptın acaba? Evet, Recep abinin dediği gibi telefon ve oyunla ilgili güncellemeleri kontrol et. Ve bunlarda olmuyorsa güncellemeyi bekleyeceksin Bu sorunu yaşayan bazı oyuncular bir şey yapmadan geri geldi demiş. Beklemek zorundasın kardeşim
Tekrar giriş yaptığın zaman kaldığın yerden devam edersin o sorun değil Hala kapanması sorun ama.. Durduk yere böyle olması garip. Root yapmadın, Rom yüklemedin değil mi? Bu sorun başlamadan önce bir şey mi yaptın acaba? Evet, Recep abinin dediği gibi telefon ve oyunla ilgili güncellemeleri kontrol et. Ve bunlarda olmuyorsa güncellemeyi bekleyeceksin Bu sorunu yaşayan bazı oyuncular bir şey yapmadan geri geldi demiş. Beklemek zorundasın kardeşim
SoNDestan Hectopat Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #17 Telefonu Fabrika ayarına getirdikten sonra Gmail hesabına bağlandım ve köyüm geri geldi ve kapanmıyor.
Telefonu Fabrika ayarına getirdikten sonra Gmail hesabına bağlandım ve köyüm geri geldi ve kapanmıyor.
LeaderTR Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 108 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği Öğrencisi 31 Ekim 2014 #18 Sorun çözüldü o zaman. Hayırlı olsun kardeşim