Ulobaskan Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #1 Daha yeni telefonuma güncelleştirme geldi. Ben kabul ettim, güncelleme doldu ve bu hata çıktı. Telefonu yeniden başlattım, pil çıkartıp taktım yine birşey değişmedi. İlk önce güncelleme doluyor sonra bu hata. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2015
Daha yeni telefonuma güncelleştirme geldi. Ben kabul ettim, güncelleme doldu ve bu hata çıktı. Telefonu yeniden başlattım, pil çıkartıp taktım yine birşey değişmedi. İlk önce güncelleme doluyor sonra bu hata.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #2 Cihaz içerisinde önemli verileriniz var mı ?
Ulobaskan Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #3 Şuan sd kartımı kardeşimin telefonuna takıp bakıcam fotoğraflarım nerede diye , eğer onlar sd kartta ise sorun yok .
Şuan sd kartımı kardeşimin telefonuna takıp bakıcam fotoğraflarım nerede diye , eğer onlar sd kartta ise sorun yok .
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #4 Yedeğiniz yoksa wipe/data wipe/cahe yapıp deneyin. Olmadı odin ile rom atarsınız.
Ulobaskan Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #5 bahsettikleriniz cwm den oluyor diye biliyorum . Telefonuma önceden rom atmadım . Atmakta istemiyorum .
bahsettikleriniz cwm den oluyor diye biliyorum . Telefonuma önceden rom atmadım . Atmakta istemiyorum .
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #6 Hayır normal olarak yapabilirsiniz. Root farklı rom farklı şeyler. SamMobile sitesinden cihazına uygun dosyayı indirerek orijinal şekilde rom atabilirsin.
Hayır normal olarak yapabilirsiniz. Root farklı rom farklı şeyler. SamMobile sitesinden cihazına uygun dosyayı indirerek orijinal şekilde rom atabilirsin.
Ulobaskan Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #7 Siteye baktım ama pek anlamadım . Siz bulabilir misiniz ? LG Optimus L5 e612 Bu arada tüm fotoğraflar falan dahili hafızadaymış . Neyse yapacak birşey yok artık
Siteye baktım ama pek anlamadım . Siz bulabilir misiniz ? LG Optimus L5 e612 Bu arada tüm fotoğraflar falan dahili hafızadaymış . Neyse yapacak birşey yok artık
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #8 LG PC Suite ile bağlayın bakalım, belki dosyaları görebilirsiniz.
Ulobaskan Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #9 Onu nasıl yapıcam Bilgisizim bu konularda
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #10 PC Suite: Fotograf ,Müzik ve Video Yönetimi | LG Türkiye İndirip kurun.