B benns Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #1 Telefonumda yeterli alanim kalmiyor. Root atmadan yada garantiden cikarmadan uygulamari direk hafiza kartina kurabilecegim bir yontem var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2015
Telefonumda yeterli alanim kalmiyor. Root atmadan yada garantiden cikarmadan uygulamari direk hafiza kartina kurabilecegim bir yontem var mi?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Şubat 2015 #2 Rootsuz bir yöntem olmasına gerek yok. Root garanti dışı bırakıyor diye insanlarda bir ön yargı var ama eninde sonunda Root yapıyorsunuz. O tecrübeyi yaşadığında gereksiz endişelerini anlayabiliyor insanlar.
Rootsuz bir yöntem olmasına gerek yok. Root garanti dışı bırakıyor diye insanlarda bir ön yargı var ama eninde sonunda Root yapıyorsunuz. O tecrübeyi yaşadığında gereksiz endişelerini anlayabiliyor insanlar.
B benns Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #3 Uzun suren karar sureci sonrasi telefonuma root atmak istiyorum fakat l70 rootla ilgili bir kaynak bulamadim bu konuda yol gosterebilirmisiniz
Uzun suren karar sureci sonrasi telefonuma root atmak istiyorum fakat l70 rootla ilgili bir kaynak bulamadim bu konuda yol gosterebilirmisiniz