LG monitör ekran gidip gidip geliyor

melihtrkmn

Decapat
Daha fazla  
Monitör
LG 22MT47D-PZ
Arkadaşlar 22 inç LG monitöre sahibim (normalde televizyon olarak geçiyor fakat monitör olarak kullanıyorum.) 2 3 yıldır kullanıyorum ve son birkaç aydır ekranda yatay çizgiler oluşup gidiyordu. İlk başlarda ufak ufak oluyordu ama son zamanlarda şiddeti çok arttı hatta bazen ekran gidiyor dakikalarca hiç gelmiyor tam düzeldi derken bir daha gidiyor. Işık çıkıyor görebiliyorum ama ekran gelmiyor. Sorun bilgisayarda değil monitörün kasayla bağlantısını kesince de aynı sorun yaşanıyor. Sizce sorun nerede, evdeki aletlerle düzeltilebilecek bir şey midir? Tamire vermekle uğraşmak istemiyorum.
Sorunun video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir dönüştürücü ile bağlıyorsan dönüştürücüde sorun vardır aynısı bende vardı dönüştürücü değişince düzeldi.

Bir dönüştürücü ile bağlıyorsan dönüştürücüde sorun vardır aynısı bende vardı dönüştürücü değişince düzeldi.

Dönüştürücü yok HDMI ile bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…