LG monitör en iyisi mi?

alpersam1965

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I5 12400F
H610M-HVS
RTX 4060
Ram 16 GB
1TB SSD
Meslek
Elektrik çalışanı
Arkadaşlar monitor olarak LG kullanıyorum. Monitoru en iyi kim yapıyor sizce?

Son dönemde en iyi monitörleri ASUS üretti. Ama yıllar içerisinde ViewSonic, Samsung, MSI vs. de çok iyi monitörler piyasaya sundu. LG TV tarafında çok çok iyi olsa da monitör tarafında UltraGear serisinin birkaç modelleri hariç pek de ekstrası yok bence.

Arkadaşlar monitor olarak LG kullanıyorum. Monitoru en iyi kim yapıyor sizce?

Tamamen ne icin kullanildigima bagli tek bir cevap yok. Espor icin baska marka, gundelik icin baska marka, uretkenlik icin ayri marka, tamamen gorsellik icin ayri marka, standart oyuncu icin ayri marka, karma kullanim icin ayri soylenebilir.

Samsung, gerek telefonlarda AMOLED ekranlarıyla gerekse televizyon piyasasındaki ekranlarıyla güzel iş çıkartyor. MSI, ASUS, Alienware gibi markalarında monitör piyasasında geri kalır bir yanı yok.
LG'nin bir Samsung edeceğini düşünmüyorum ama kesinlikle kaliteli bir marka.

En tepe modelleri üretenler LG ve Samsung şu anlık. Qd OLED ve woled monitörler yani. İkisinin de birbirine karşı artı ve eksileri var. Birbirine karşı üstün diyemeyiz. Qd OLED'ler daha canlı renkler gösterirken yoğun ışık alan bir ortamda siyahların mor gözükmesi sorunu vardır. Woledlerde böyle bir sorun yok. Yani ihtiyaca göre işler değişir. Böyle bir senaryoda Samsung monitörler daha iyi diyebilir miyiz?

Yeni konular

Geri
Yukarı