LG monitörde "entering the Power saving mode shortly" yazısı

keremfaruk396

Femtopat
Kardeşim geçen sene PC'min ekran kartını çıkarmış. 1 sene hiç kullanmadım PC'yi. Dün ekran kartını yeniden taktırdım ama PC açtığımda görüntü gelmiyor. Monitörde sıkıntı yok. Bir diğer çalışan sorunsuz monitorü denedik yine aynı hata verdi görüntü gelmedi. Ekran kartının fanları dönüyor sıkıntı yok diyor kardeşim, PC de çalışıyor alt+F4+ sağ yön tuşu+ enter dediğimde görüntü olmadan PC sorunsuz standart kapanıyor. Bütün fişleri çektim taktım yine düzelme yok. Bir fikriniz var mı?

Monitör Bilgisayardan görüntü almaz ise kendini güç tasarrufuna sokar. Uyku moduna girince veya bilgisayarı kapatınca da aynı ibare belirir. Yani sistem görüntü almıyor. OnBoard denediniz mi?

Monitör Bilgisayardan görüntü almaz ise kendini güç tasarrufuna sokar. Uyku moduna girince veya bilgisayarı kapatınca da aynı ibare belirir. Yani sistem görüntü almıyor. OnBoard denediniz mi?
Ekran kartınını çıkarıp pinleri yumuşak bir silgi ile temizledikten sonra sıkı bir şekilde yerine takmayı deneyin.

Görüntü kablosunu ekran kartına takıyor musunuz? Öyleyse başka kablo ile deneyin.

Evet oraya taktım.Başka bi kablo ile denedim yine olmadı .Bu kasadan önce başka kasa vardı kardeşimin ekran kartını takmış olduğu olan, ondan sorunsuz görüntü geliyordu. Kabloda monitörde sorun yok

bios girmemize rağmen yine görüntü gelmiyor.Kasanın içini kontrol ettik herşey tam takılı.Başka fikri olan varmı herşeyi denedik olmuyor.Bilgisayar sorunsuzca çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…