Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2014 #11 Bence G2 daha iyi; ama nexus ta inanılmaz stabil. Pili büyük sıkıntı yoksa Nexus 5 derim ben.
P pusat57 Ziyaretçi 23 Ağustos 2014 #12 Egemen dedi: LG G2'yi tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... OGT kablo ile G2'ye USB bellek bağlıyorum fakat içinde W8.1 var. Windows içindeyken içine resim müzik filan atsam sorun olur mu?
Egemen dedi: LG G2'yi tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... OGT kablo ile G2'ye USB bellek bağlıyorum fakat içinde W8.1 var. Windows içindeyken içine resim müzik filan atsam sorun olur mu?
Bloother Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 23 Ağustos 2014 #13 Silinen üye dedi: OGT kablo ile G2'ye USB bellek bağlıyorum fakat içinde W8.1 var. Windows içindeyken içine resim müzik filan atsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Telefona taktığında tanıyor mu? Yoksa biçimlendirmek gerekiyor gibi bir uyarı veriyor mu?
Silinen üye dedi: OGT kablo ile G2'ye USB bellek bağlıyorum fakat içinde W8.1 var. Windows içindeyken içine resim müzik filan atsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Telefona taktığında tanıyor mu? Yoksa biçimlendirmek gerekiyor gibi bir uyarı veriyor mu?
P pusat57 Ziyaretçi 23 Ağustos 2014 #14 Bloother dedi: Telefona taktığında tanıyor mu? Yoksa biçimlendirmek gerekiyor gibi bir uyarı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Tanıyor. Benim merak ettiğim USB'ye müzik atıcam mesela Windows zarar görür mü?
Bloother dedi: Telefona taktığında tanıyor mu? Yoksa biçimlendirmek gerekiyor gibi bir uyarı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Tanıyor. Benim merak ettiğim USB'ye müzik atıcam mesela Windows zarar görür mü?
Bloother Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 23 Ağustos 2014 #15 Bir şey diyemicem hiç denemedim.
P pusat57 Ziyaretçi 23 Ağustos 2014 #16 Bloother dedi: Bir şey diyemicem hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Denedim bir sıkıntı olmadı.
Bloother dedi: Bir şey diyemicem hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Denedim bir sıkıntı olmadı.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2014 #18 İhtiyacına göre seçmelisin fakat g2 daha ön planda.
L Lannister Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2014 #19 LG PC Suite'ı kullan. @Silinen üye
A androidpit Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2014 #20 Lg g2 2.5 - 3 yıl sorun çıkarmaz değil mi ?