Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #11 Oyle bir denedim fakat olmadi. Rootla cozuluyormus fakat garantisi devam etmekte cihazin.
burak ayvazlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 41 Makaleler 1 Yer Eskisehir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #12 Waltz dedi: Oyle bir denedim fakat olmadi. Rootla cozuluyormus fakat garantisi devam etmekte cihazin. Genişletmek için tıkla... Buyur kardeşim. Battery Percent for KitKat - Google Play'de Android Uygulamaları
Waltz dedi: Oyle bir denedim fakat olmadi. Rootla cozuluyormus fakat garantisi devam etmekte cihazin. Genişletmek için tıkla... Buyur kardeşim. Battery Percent for KitKat - Google Play'de Android Uygulamaları
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #13 Merhaba, Battery Percent for KitKat indirip kurun. Enable yaptıktan sonra cihazı yeniden başlatın. Battery Percent for KitKat - Google Play'de Android Uygulamaları
Merhaba, Battery Percent for KitKat indirip kurun. Enable yaptıktan sonra cihazı yeniden başlatın. Battery Percent for KitKat - Google Play'de Android Uygulamaları
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #14 Bu %50den sonra gosteriyor. Font renkleri ayni
burak ayvazlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 41 Makaleler 1 Yer Eskisehir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #15 Waltz dedi: Bu %50den sonra gosteriyor. Font renkleri ayni Genişletmek için tıkla... Rootlamadan tam performans vermez bu tip uygulamalar çünkü sistem çekirdeğini kullanıyor
Waltz dedi: Bu %50den sonra gosteriyor. Font renkleri ayni Genişletmek için tıkla... Rootlamadan tam performans vermez bu tip uygulamalar çünkü sistem çekirdeğini kullanıyor
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #16 Ayarlardan bataryaya girin. Orda pil oranını göster diye bişey olmalı. Orda yoksa ayarlardan ekrana gir alt kısımlarda pil yüzdesini göster olması gerekiyor.
Ayarlardan bataryaya girin. Orda pil oranını göster diye bişey olmalı. Orda yoksa ayarlardan ekrana gir alt kısımlarda pil yüzdesini göster olması gerekiyor.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #17 Hayir kardesim malesef yok.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2014 #18 Berkant Ayhan Karabudak dedi: 4.4.4'e güncellediniz mi? Güncellediniz ise bir yöntem var onu söyleceğim. Genişletmek için tıkla... 4.4.4 güncelledim yöntemin nedir?
Berkant Ayhan Karabudak dedi: 4.4.4'e güncellediniz mi? Güncellediniz ise bir yöntem var onu söyleceğim. Genişletmek için tıkla... 4.4.4 güncelledim yöntemin nedir?
CoolCahangir Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #19 Arama kardeşim , gözükmüyor o .. Bende Nexus 5 + Android L - ama yinede gözükmüyor