LG OLED 65b46l vs Samsung Neo QLED 4K 65qn90D

MWIZARD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Televizyon almayı planlıyorum lakin iki model arasında çok fazla kaldım. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. LG OLED teknolojisi sunuyor lakin LED yanması gibi konularda endişelerim var. Neo QLED için de ışık sızmaları gibi konularda endişelerim var. Televizyonu PS5 ve Netflix gibi durumlarda kullanacağım. Yerel kanalları çok fazla izleyen bir insan değilim. Önceliğim PS5 ve Netflix, Disney+ gibi uygulamalar kesinlikle. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.

Televizyon almayı planlıyorum lakin iki model arasında çok fazla kaldım. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. LG OLED teknolojisi sunuyor lakin LED yanması gibi konularda endişelerim var. Neo QLED için de ışık sızmaları gibi konularda endişelerim var. Televizyonu PS5 ve Netflix gibi durumlarda kullanacağım. Yerel kanalları çok fazla izleyen bir insan değilim. Önceliğim PS5 ve Netflix, Disney+ gibi uygulamalar kesinlikle. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şunu bilmenizi isterim Netflix kullanacağınız için Samsung'ların arayüzü berbat. Ben olsam LG tercih ederdim.
Not: Evde hem LG hem Samsung var.
Renk doygunluğu için Samsung.
Netlik için LG.
Görüntü kalitesi ikisi de aynı gibi olur.

Arkadaşlar merhaba.

Sea kalitesi görüntü kalitesi isletim istemi olarak LG derim kesinlikle webOS apayrı bir seviye.

Şunu bilmenizi isterim Netflix kullanacağınız için Samsung'ların arayüzü berbat. Ben olsam LG tercih ederdim.
Not: Evde hem LG hem Samsung var.
Renk doygunluğu için Samsung.
Netlik için LG.
Görüntü kalitesi ikisi de aynı gibi olur.
Hangi modellerini kullanıyorsunuz hocam samsung ve lg için ? Yani netlik doygunluk konusunda tecrübem olmadığı için tam olarak istediğimi seçemiyorum. Oyun Film gibi aktivitelerde hangisi daha önemlidir.

Sea kalitesi görüntü kalitesi isletim istemi olarak LG derim kesinlikle webOS apayrı bir seviye.
Ne gibi bir + performans sunuyor tam olarak açıklayabilme şansınız var mı acaba ?

Hangi modellerini kullanıyorsunuz hocam Samsung ve LG için? Yani netlik doygunluk konusunda tecrübem olmadığı için tam olarak istediğimi seçemiyorum. Oyun film gibi aktivitelerde hangisi daha önemlidir.

Ne gibi bir + performans sunuyor tam olarak açıklayabilme şansınız var mı acaba?

Yani hocam 4-5 yıl oldu eve taşınırken almıştık ikisini de hatırlamıyorum şu an OLED uzun ömürlü olmaz ama Samsung'unda arayüzü kötü yavaş gelir size öneri bir tane atıyorum https://www.akakce.com/televizyon/e...ili-webos-smart-qned-tv-fiyati,669498352.html
Dilerseniz 75 inç yapabilirsiniz bütçeniz yetiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı