LG Optimus 3D Rezaleti! Hayalet Çağrı!

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
LG'nin Optimus 3D telefonunu kullanmaktayım. Telefon Android 2.3 güncellemesi sonrasında Ghost Call adı verilen bir sorunla karşı karşıya. Bu sorundan dolayı sizi arayanlar, telefonunuz çalıyormuş gibi duyuyorlar ama telefonunuz çalmıyor ve aramalar da cevapsız çağrı olarak gelmiyor. Siz de birini aramak istediğinizde çöken şebeke bağlantısının tekrar düzelmesi için 5 saniye beklemek zorunda kalıyorsunuz. Analayacağınız telefonun, telefon özelliği çalışmıyor!

LG durumdan haberdar fakat 3 aydır soruna herhangi bir çözüm getirmedi. MP3 çalardan farkı kalmamış bir telefonla başbaşayız. Bir tuğla taşıyorum cebimde.

İşin daha da kötüsü, LG sorunu resmi olarak kabul etmiş değil.

Daha önce de LG GT540 kullanmıştım. O telefona da Android 2.2 güncellemesi çıkarmadı LG. Optimus 3D'ye de 2.3 güncellemesi 1.5 sene sonra geldi. ICS güncellemesinden ise hala haber yok. Anlayacağınız LG'nin cep telefonlarından uzak durun. Allah düşmanımın başına bile böyle bir telefon nasip etmesin diyorum. Huawei alın ama LG sakın almayın!

Konuyla ilgili ayrıntılı Blog yazımı okumanızı şiddetle tavsiye ederim!

LG ile Android işkencesi - Recep Baltaş ÜYE BLOG | CHIP Online
 
En güvenmediğim marka: LG. Nitekim gerek televizyonlarında gerek telefonlarındaki dandikliğiyle güvensizliğimi boşa çıkarmıyor. Şu ana kadar 10-15 tane aldığım LG ürünümden sadece 2005 yılında topladığım bilgisayarla aldığım CRT monitörüm sağlam duruyor. Nadiren sağlam ürün yapan LG piyasada 1 numara (!).
 
LG marka olarak kulağa göze hoş geliyor fakat cep telefonu kısmında bıraz sıkıntılar çıkabılıyor java desteklı ürünlerden satışları bi dönem çok güzel gitti fakat geri dönüşler oldukça çok oldu şimdi adroid yazılımları ile yeni çıkışlar elde etmek isteyen firma farklı seçenekler sunumaya çalışıyor fakat LG ile yola devam edebilirimyiz benim şahsı görüşüm LG olarak.
Yazılımsal Destek nedir tam bilmiyorum hangi ürünlerine güncelleme alır almaz bilemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı