Başarılı Kurulum LG R590 | i3 M350 | Nvidia GT 335M | MacOS Sierra 10.12.6

Hocam bu sürümün DMG dosyası mevcut mu veya link varmı nereden indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba aynı bilgisayardan bende de var ve hayli bir süredir mac os kurmaya çalışıyorum. Oldukça eski bir bilgisayar olduğu için İnternette senden başka başarılı kurulum gerçekleştiren birisini bulamadım hatta sıf bu yüzden technopat üyeliği oluşturdum, rica etsem nasıl yaptığını gösterebilir misin?

Verdiğiniz linkten değilde başka forumdan büyük ihtimal aynı imajı indirip denedim. Sıkıntım büyük ihtimal config.plist dosyasını kendi bilgisayarıma göre düzenliyemiyorum ve internetde de benim pc me ait config.plist dosyasını bulamadım, ilginiz için teşekkürler ben ginede bu imajı deneyeceğim denedikten sonra tekrar sonucu yazacağım. @android3 kullanıcısından da yanıt bekliyorum

@tahaeksi, konfigürasyonda ne değişimi yapacağınızı söylerseniz (daha doğrusu kodu verirseniz) ve denediğiniz konfigürasyonu verirseniz ben düzenleyebilirim ama bu imajı deneyin önce.

Uzun zaman olmuş bunu yazalı Şu sıralar sadece Windows 10 kullanıyorum iş yüzünden.
Kurulum aşamasında mı takıldınız?
Yanlış hatırlamıyorsam -v GraphicsEnabler=Yes kodları yetiyordu. Ama boot sırasında config kısmına girip GPU kısmından Nvidia seçmekte gerekiyor.

Ekleme: Wifi kartını kesinlikle görmüyor. Ya usb wifi adaptör alacaksınız ya da benim gibi wifi kartı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…