4 483434 Decapat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 30 8 Ağustos 2022 #11 turko35408 dedi: Hocam akü suyu. Yani saf su. Bazı marketlerde bulunuyormuş ama ben bulamadım. Benzin istasyonlarında var. Zararsız ve sıfır iletkenlik. Genişletmek için tıkla... Bu arada monitörü kapatıp tekrar baktım. Kapatınca hiçbir leke gözükmüyor, yani dediğiniz gibi bir leke olsa monitör kapalı haldeyken de gözükmez mi?
turko35408 dedi: Hocam akü suyu. Yani saf su. Bazı marketlerde bulunuyormuş ama ben bulamadım. Benzin istasyonlarında var. Zararsız ve sıfır iletkenlik. Genişletmek için tıkla... Bu arada monitörü kapatıp tekrar baktım. Kapatınca hiçbir leke gözükmüyor, yani dediğiniz gibi bir leke olsa monitör kapalı haldeyken de gözükmez mi?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.407 Makaleler 6 Çözümler 567 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 8 Ağustos 2022 #12 O durumda; @Metin Eren Türkmen hocamın dediği gibi birden fazla ölü piksel yan yana olabilir. Zor bir tesadüf ama olabilir.
O durumda; @Metin Eren Türkmen hocamın dediği gibi birden fazla ölü piksel yan yana olabilir. Zor bir tesadüf ama olabilir.