LG UltraGear 24GN60R-B 23.8 monitörde mavi küçük nokta var

Meridyen dede

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha monitörümü bugün aldım. Modeli aşağıda saatlerdir kullanıyordum. Hiçbir sorun yok. Ölü piksel testi falan yaptım. Fakat şu an ekranın orta kenarında aşırı küçük bir mavi nokta var. Fotoğrafını atamıyorum. Telefonumun kamerası kötü çekiyor, kusura bakmayın. Bu ölü piksel midir? Neden şimdi çıktı? Ve ayrıca sadece siyah renklerde belli oluyor.

LG UltraGear 24GN60R-B 23.8​

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen sıkışmış pikseldir, monitör daha yeni almışsın zaten geri değişim iste hocam hiç uğraşma başka şeyler ile, direkt iade et.

1718914939359.png Eğer burdaki gibi duruyorsa dediğim gibi değişim talep etmen lazım, yani gene kullanabilirsin ama ürün sıfır sonuçta, bu hakkın varken değiştir.

Muhtemelen sıkışmış pikseldir, monitör daha yeni almışsın zaten geri değişim iste hocam hiç uğraşma başka şeyler ile, direkt iade et.

Eki Görüntüle 2227646Eğer burdaki gibi duruyorsa dediğim gibi değişim talep etmen lazım, yani gene kullanabilirsin ama ürün sıfır sonuçta, bu hakkın varken değiştir.
Hocam mediamarkt postunu atan adamım ords cevap yazamıyorum mediamarkt

Eki Görüntüle 2227646eğer buradaki gibi duruyorsa dediğim gibi değişim talep etmen lazım, yani gene kullanabilirsin ama ürün sıfır sonuçta, bu hakkın varken değiştir.

Hocam geçmesi için beklemeli miyim yoksa direkt iade mi etmeliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı