Elektronik LG UltraGear 24GQ50F-B 23.8" 165Hz 1ms Gaming monitör 3399TL!

Ha anladım :D MSI'ın tasarımı daha hoş geldi gözüme de aradaki fiyata değecek özelliği merak etmiştim. 1800₺ zarardasın hocam kötü olmuş
Aradaki özellik asansör ve hoparlör. Zaten tamda bu yüzen aldım yoksa iade edip tekrar alıcaktım ve 700 TL cebime girecekti. Ayrıca monitör şuan 3000 TL değil, 4000 TL.

2 gün geçmiş üstünden normelde yazmazdım ama yanlışları düzeltmek için yazıyorum.
Bu monitörü çıktığı günden beri önermem. Her VA panel alınmaz demekten yoruldum.
Bakın görsel ile size bu monitörün ne kadar kötü olduğunu göstereceğim. UFO testinde ki ghostingi görmeyen akraban ghosting nedir bilmiyor. Gözlere yazık...

1701074168948.png

AUO panel kullanıyor. user login
20 ms GtG vermiş. Panelin üzerinde bile yazıyor.

Kısaca; şu monitöre şu paranın yarısı bile verilmez.
@550519 etiket için sağ ol. Alınmaz derken de doğrusun.

LG UltraGear 24GQ50F-B Review | PC Monitors kaynak.

2 gün geçmiş üstünden normelde yazmazdım ama yanlışları düzeltmek için yazıyorum.
Bu monitörü çıktığı günden beri önermem. Her VA panel alınmaz demekten yoruldum.
Bakın görsel ile size bu monitörün ne kadar kötü olduğunu göstereceğim. UFO testinde ki ghostingi görmeyen akraban ghosting nedir bilmiyor. Gözlere yazık...

Eki Görüntüle 2032569

Auo panel kullanıyor. user login
20 ms GtG vermiş. Panelin üzerinde bile yazıyor.

Kısaca; şu monitöre şu paranın yarısı bile verilmez.
@550519 etiket için sağ ol. Alınmaz derken de doğrusun.

LG UltraGear 24GQ50F-B Review | PC Monitors kaynak.

Hocam ben de IPS versiyonunu aldım. Az önce kargoya verildi. Korkuttunuz şimdi beni ya.

24GN60R-B
3466 TL.

Sen hata etmemişsin. user login panel bilgisi burada. BOE panel var. Kötü değil.
İş görecek bir monitör. En azından fiyatına değer. Ben üstüne az daha koyar G2412 almaya çalışırdım orası ayrı.

İptal edip alsam mı? Yükseklik ayarı veya pivot var mı bunda?
170 Hz çok lazım değil. FPS oyuncusu değilim daha çok hikâyeli oynuyorum.

Mağazadan satışa açık görünüyor sadece. Mağaza ile görüşüp kargo ile gönderim yapıyorlar mı sormak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı