LG UltraGear 24GS60F-B ekranında ölü piksel mi var?

Engin147

Decapat
Daha fazla  
Monitör
LG UltraGear 24GS60F-B
Arkadaşlar sizce altta paylaşmış olduğum monitörümdeki resimde görülen ölü piksel midir? Biraz bulanık gibi gözüküyor ama karar vermedim. Duruma göre servise götüreceğim. Boşuna götürmüş olmayayım diye size de danışmak istedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250225_115615.jpg
    IMG_20250225_115615.jpg
    261,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20250222_185210.jpg
    IMG_20250222_185210.jpg
    184,7 KB · Görüntüleme: 49
Eğer bu ölü pixel ise bile monitörünüzü güzelce kullanmaya devam edin ve mahrum kalmayın. Ben ölü pixel mi anlamadım bile.

Bunun için kimse monitörü iade de almaz ve bazı firmalar 3 ya da 5 ölü pixelden daha fazlası olması gerektiğini de söylüyor sanırım.

Kısacası siz buna takılmayın ve sadece oyunlarınızı oynayın, dizi film izlemeye devam edin. Onun farkında bile olmayacaksınız çünkü bir nokta işaretinden bile daha küçük gözüküyor her ne ise. Küçücük olmasına rağmen koyu da değil çok şeffaf bir tonda zaten. Belki de bir toz sadece :D

NOT : Eğer gerçekten bir ölü pixel olsa ve küçücük, şeffaf tonda bile olsa tabii ki insan karşı karşıya kaldığında canı sıkılır ve kimse bunu istemez. Bunun farkındayım.

Benim fikrim bu hocam.

Merhaba fotoğraftan anladığım kadarıyla ölü piksel. Sıfır aldıysan iade veya değişim alabilirsin. Ama eğer monitörü alalı 1 ay kadar olduysa bence hiç gerek yok servise götürmeye (benim görüşüm bu yönde)

Eğer bu ölü pixel ise bile monitörünüzü güzelce kullanmaya devam edin ve mahrum kalmayın. Ben ölü pixel mi anlamadım bile.

Bunun için kimse monitörü iade de almaz ve bazı firmalar 3 ya da 5 ölü pixelden daha fazlası olması gerektiğini de söylüyor sanırım.

Kısacası siz buna takılmayın ve sadece oyunlarınızı oynayın, dizi film izlemeye devam edin. Onun farkında bile olmayacaksınız çünkü bir nokta işaretinden bile daha küçük gözüküyor her ne ise.

Benim fikrim bu hocam.

Evet bende çok fark etmiyorum dikkatli bakmadığım sürece LG 3 ten az ölü piksel işlem sağlamyrmş zaten grştm az önce 3 aylık bir cihaz olduğu için bu kadar erken çıkması garip geldi ondan konu açym danışıyım istedim.

Merhaba fotoğraftan anladığım kadarıyla ölü piksel. Sıfır aldıysan iade veya değişim alabilirsin. Ama eğer monitörü alalı 1 ay kadar olduysa bence hiç gerek yok servise götürmeye (benim görüşüm bu yönde)

3 ay oldu alalı. Daha yeni çıktı bu ilk aldığımda yoktu yani

Evet bende çok fark etmiyorum dikkatli bakmadığım sürece LG 3 ten az ölü piksel işlem sağlamyrmş zaten grştm az önce 3 aylık bir cihaz olduğu için bu kadar erken çıkması garip geldi ondan konu açym danışıyım istedim.
Monitörü ilk aldığınızda vardı belki de yeni fark ettiniz hocam?
Ben fikrimi söyledim. Kesinlikle kullanmaya devam edin. İleride sıkıntı çıkarsa 2 yıl içinde garantiye öyle gönderirsiniz zaten :)

Ayrıca siz diğer arkadaşların söylediklerine de bakıp bir karar verirsiniz. :)

Monitörü yeni de almamışsınız. 3 aylık cihaz. İade etme/cayma hakkınız da yok artık.
Bu asla kafaya takılacak bir şey değil..
Monitörü bu yüzden gönderip hem kendiniz mahrum kalırsınız hem de adamları uğraştırırsınız.
Bir de güzelim monitörü açıp bakarlarsa durduk yere vay haline :)

3 ay oldu alalı. Daha yeni çıktı bu ilk aldığımda yoktu yani.

Arkadaşa katılıyorum bence hiç garantiye götürme çabasına girmeyin. Kullanmaya devam edin. Cihazı kurcalatmaya da hiç gerek yok.

Belirli bir sayı olması kararı eskidendi ve çok önceden de iptal edildi. 1 piksel bile olsa ürün kusurludur. Firmalar müşterinin bilgisizliğini kullanıyor, THH'ye gidersen paşa paşa alırlar ürünü.

Belirli bir sayı olması kararı eskidendi ve çok önceden de iptal edildi. 1 piksel bile olsa ürün kusurludur. Firmalar müşterinin bilgisizliğini kullanıyor, THH'ye gidersen paşa paşa alırlar ürünü.

1 tane için uğraşmaya değmez artk THH daha uzun sürer bildiğim kadarıyla gerek yok diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı