LG ultragear 27GN800-B alınır mı?

Kolay gelsin.Ben bunu laptopa baglamak istiyorum laptopta NVIDIA GTX 1050 Ti var acaba artıları eskileri var mı laptopa baglarsa ne gibi sıkıntılar yaşarım.Albüm tasarımı yapıyorum gördüğüm görüntüyü baskıda aynı şekilde alabilir miyim.
Oyun performansı güzel diyebilirim ama sizin için en ideal bu monitör müdür bilemem. 2K görüntü albüm tasarımı için gerekli mi? 2K olunca fiyat uçuyor çünkü.
 
Oyun performansı güzel diyebilirim ama sizin için en ideal bu monitör müdür bilemem. 2K görüntü albüm tasarımı için gerekli mi? 2K olunca fiyat uçuyor çünkü.

ileriye dönük düşünüyorum nede olsa artık teknoloji yerinde durmuyor ilerliyor aslında benim için önemli olan renkler gördüğümü alabilir miyim oyun vs. sonra geliyor
 
HAYIRLI OLSUN BEN HALA DAHA KARAR VEREMEDİM Gigabyte 27 M27Q İLE ARASINDA KALDIM BU MONİTOR DE TESTLERDEN GAYET İYİ GEÇMİŞ RENK KONTRASTLIGI SİYAHLAR DAHA İYİYMİŞ BAKALIM HAYIRLISI
Teşekkür ederim. Özellikle LG lerde sorun yaşayan az okuduğum için bu markaya da yöneldim. Çok fazla fotoğraf işleri ile uğraştığımdan benim gözüme 1 adet ölü piksel gibi bir şey denk gelirse tüm keyfim kaçar. Monitör yazan tüm özellikleri verdi. O nedenle iyi ki almışım diyorum. Bu arada İPS denen teknoloji çok iyi bir şeymiş. Boşuna diğer panellerle zaman kaybetmişim şimdiye kadar.
 
Teşekkür ederim. Özellikle LG'lerde sorun yaşayan az okuduğum için bu markaya da yöneldim. Çok fazla fotoğraf işleri ile uğraştığımdan benim gözüme 1 adet ölü piksel gibi bir şey denk gelirse tüm keyfim kaçar. Monitör yazan tüm özellikleri verdi. O nedenle iyi ki almışım diyorum. Bu arada IPS denen teknoloji çok iyi bir şeymiş. Boşuna diğer panellerle zaman kaybetmişim şimdiye kadar.

BENDE FOTOGRAF İŞİYLE UGRAŞIYORUM EN BÜYÜK KORKUM GÖRDÜĞÜM RESMİ BASKIDA AYNI ŞEKİLDE ALABİLECEK MİYİM?
 
3000 TL bütçem var, monitör almak istiyorum. LG bu monitörü cazip geldi. Fiyatı ve özelliklerine bakınca gayet güzele benziyor. HDR10, hem AMD hem NVIDIA ekran kartları ile uyumlu olması, IPS, 27 inç, 2K, 144Hz, 1ms gibi özellikleri ve LG markasının verdiği güven ile iyiye benziyor. Fakat danışmadan bir şey yapmak istemedim. Sonuçta çok fazla kullanan yok yeni bir monitör. Belki kronik sorunları vs. vardır. Uzun lafın kısası sorum şu: Bu monitör alınır mı alınır ise neden alınır?

Ben şu an kullanıyorum ve tavsiye ederim, fakat bu tür monitörleri kullanacaksan asıl soru bilgisayarının buna uygun olup olmadığı. Bilgisayarım 2K için yeterli olmadığından monitörün meyvelerini tam yiyemiyorum. 1080P'ye çektiğinde ise de durum malum. Diyeceğim o ki 2K kullanabileceksen harika bir monitör, tekrardan tavsiye ederim.
 
Arkadaşlar merhaba, LG 27GN800-b almayı düşünüyorum. Bu monitör dikey yönlü sabit mi? Yükseltip alçaltabiliyor muyuz? Yoksa standart olarak mı kullanılabiliyor?
 
Monitörde sadece eğme hareketi var. Monitörün parlaklık değeri çok düşük. Güneş vuran bir oda da ekran çok yansıma yapıyor ve parlaklık yeterli gelmiyor. Böyle zamanlarda odanın perdesini çekip çözüm buluyorum. Onun dışında mükemmel monitör. Renkleri, tepki hızı, çözünürlüğü gerçekten oyun oynamak için mükemmel.
 

Geri
Yukarı