LG UltraGear monitörde G-Sync çalışmıyor

XYLON

Kilopat
Merhaba, G-Sync uyumlu bir LG UltraGear monitörüm var ve ASUS TUF Gaming A15 laptopumda RTX ekran kartı kullanıyorum. Ancak, G-Sync'i bir türlü açamadım. Bu sorunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, G-Sync uyumlu bir LG UltraGear monitörüm var ve ASUS TUF Gaming A15 laptopumda RTX ekran kartı kullanıyorum. Ancak, G-Sync'i bir türlü açamadım. Bu sorunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?

Monitör ayarlarından G-Sync açtınız mı? Bir de kullandığınız kablo nedir?

Ayni laptop bende var. HDMI kablosu mu kullaniyorsunuz?

Sizin laptop modelinizdeki USB 3.2 Gen 2 Type-C portu DisplayPort uzerinden GSync destekliyor. Bende TUF A15 model laptobumu o sekilde GSync acip kullaniyorum. Soyle bir donusturucu alip deneyin bence eger HDMI kullaniyorsaniz.

Bu modelden memnunum ben.

Sizin laptop modelinizdeki USB 3.2 Gen 2 Type-C portu DisplayPort uzerinden G-SYNC destekliyor. Bende TUF A15 model laptopumu o sekilde G-SYNC acip kullanıyorum. Soyle bir dönüştürücü alip deneyin bence eger HDMI kullaniyorsaniz.

Goruntu kalitesi HDMI daha iyi değil mi anlamadım ya Type-C alırım ama bir ucu HDMI bir ucu Type-C olan kablo var mı bir de kalite dusmez mi?

Monitör ayarlarından G-Sync açtınız mı? Bir de kullandığınız kablo nedir?
Philips 4k hdmi kablosu

Arkadaşın attığı kabloyu alırsanız G-Sync açabilirsiniz.

Ama dönüştürücü kayıp yasatmaz mı ya? Bana ne biliyim iki kabloyu birbirne bağlamak veya ms artar mı

Sizin laptop modelinizdeki USB 3.2 Gen 2 Type-C portu DisplayPort uzerinden GSync destekliyor. Bende TUF A15 model laptobumu o sekilde GSync acip kullaniyorum. Soyle bir donusturucu alip deneyin bence eger HDMI kullaniyorsaniz.

Donusturucu dediniz bende hdmi kablosunun ucuna takılcaj sandım.. bu kablo en kalitelisinden zaten ahaha tamamdır bunu alırım ms değerlerim falan bozulmaz umarım

Ama dönüştürücü kayıp yasatmaz mı ya? Bana ne bileyim iki kabloyu birbirne bağlamak veya ms artar mı?

Dönüştürücü dediniz bende HDMI kablosunun ucuna takılcaj sandım. Bu kablo en kalitelisinden zaten ahaha tamamdır bunu alırım ms değerlerim falan bozulmaz umarım.

Sorun olmaz.

Tam olarak laptop ve monitör modeli nedir?
Hocam benim bir sorunum daha var 4k oyun actıgımda ekran rengi soluyoe renkler oyunda soluyor sanki konu actım bununla iligili son konularımda var bakma sansınız varmı acaba rica etsem cpk makbule geçer

Sizin laptop modelinizdeki USB 3.2 Gen 2 Type-C portu DisplayPort uzerinden G-SYNC destekliyor. Bende TUF A15 model laptopumu o sekilde G-SYNC acip kullanıyorum. Soyle bir dönüştürücü alip deneyin bence eger HDMI kullaniyorsaniz.

@Deno0101 acaba bu kablo hem 4K hem de 144Hz verir mi sizce? Bilgim pek yok da

hocam size guvenerek alıcam ınsallah ıse yarar...

Son düzenleme:
Geri
Yukarı