Çözüldü LG VGA girişli monitörde dalgalanma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YCiagnit

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Oyun açtığım zaman monitörde yatay şekilde siyah dalgalanmalar oluyor. Ekran kartım NVIDIA GTX 750 Ti. Ekran kartında HDMI girişi var ama monitörde maalesef bu giriş yok, sadece VGA girişi var. Problem sanırım VGA'dan kaynaklı. Peki ben bu HDMI'ı nasıl kullanacağım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Girişler bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG-20200419-WA0001.jpg
    IMG-20200419-WA0001.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG-20200419-WA0000.jpg
    IMG-20200419-WA0000.jpg
    201,9 KB · Görüntüleme: 73
Çözüm
VGA çok sıkıntılı oluyor bu konularda. Kablo hep sorun çıkartmıştı bana zamanında, hala daha çıkartıyor. O yüzden VGA to HDMI bir dönüştürücü alıp bunu kullanırsan sorunun çözülecek diye tahmin ediyorum. Ama dikkat et genelde HDMI to VGA satılıyor. VGA'dan kurtulmak için VGA to HDMI lazım sana.
VGA çok sıkıntılı oluyor bu konularda. Kablo hep sorun çıkartmıştı bana zamanında, hala daha çıkartıyor. O yüzden VGA to HDMI bir dönüştürücü alıp bunu kullanırsan sorunun çözülecek diye tahmin ediyorum. Ama dikkat et genelde HDMI to VGA satılıyor. VGA'dan kurtulmak için VGA to HDMI lazım sana.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı