LG webOS tarayıcısı değiştirilebilir mi?

muhammetaci

Kilopat
Merhabalar, LG WebOS 4.0 kullanıyorum, tarayıcısı çok eski sürüm ve yavaş. Bu tarayıcıyı değiştirmenin yolu var mı? Chrome'un sitesine girdim, indir diyorum, "karşıdan yüklemeye izin verilmedi" gibi hata veriyor.
Sırf bunun için Mi Box alacağım sanırım. Android candır. Her şeyi geçtim, Linux bu. Varsayılan olarak Chrome yüklü gelsin. Değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'ta Chrome varsayılan gelmez ki, firefox gelir (o da aslında gelmez de işte, GUI'lar ile beraber geliyor). Televizyonların işlemcileri ve RAM'leri fazla değil o yüzden kendileri çok daha az kaynak tüketen ve daha az özelliği olan uygulamalar kullanıyorlar.

Tarayıcı değiştiremezsiniz ancak USB ile yazılımın kendisini güncellerseniz içerisindeki uygulamalar da güncellenir muhtemelen. Tabii ne kadar etki eder bilemem. Adobe flash isteyen çoğu site çalışmayacaktır yine de muhtemelen.
İnternete televizyon modelinizi yazıp yazılım güncelleme nasıl yapılır diye araştırabilirsiniz.

Onunla da tatmin olmazsanız Mi Box alabilirsiniz. Android her türlü işinizi görecektir.

Hayır hocam. İzin verilen uygulamaları yükleyebilirsiniz. Zaten çoğu uygulama da var. Mİ Box S ise dediğiniz gibi Android. Android için seçenekler daha fazla karar sizin.

Benim cihaz yazılım sorunu verdi bende bu işi yapan birisi buldum yazılım attırdım
Meğer embesil cihaza eski yazılımı ilk versiyonu attığı gibi bazı lisans işlemlerini yanlış yaptığı için cihaz yazılım güncelleme yapmıyor artık
Bu sebeble web tarayıcı eski olduğu için bir çok sayfa artık iş görmüyor .
Ben haricen uygulama yükleme işini çözdüm yani .ipk uzantılı uygulaması olunca pc üzerinden yüklüyorum ama güncel web tarayıcısı bulamıyorum .

Bir süre sonra vaktim olursa terminal üzerinde yazılımı güncelleme yapmayı düşünüyorum ama her ihtimale bir yeni tv almayı göze alınca yapacağım 😀

İş bilmez kendini usta sananlar sayesinde el atıp öğrenmediğim bir şey kalmayacak herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı