Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2023 #11 MinecraftDS dedi: Tamam yüleyeceğim. Rapor çözüm dedim. Direkt yükseltile biliyor mu? Genişletmek için tıkla... Neyi yükseltmekten bahsediyorsun.
MinecraftDS dedi: Tamam yüleyeceğim. Rapor çözüm dedim. Direkt yükseltile biliyor mu? Genişletmek için tıkla... Neyi yükseltmekten bahsediyorsun.
MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #12 Çok önemli verilerim var Bubblesx dedi: Fyde OS kullanabilirsiniz Chrome OS tabanlı PC için optimize edilmiş işletim sistemi iteğe bağlı Play Store eklebiliyor destek konusuda iyi işlemcinize uygun olanı seçip indirebilirsiniz şu an yenisi geldi 27 Nisan 2023 sürümü var. Genişletmek için tıkla... Direkt yükseltile biliyor mu çok önemli şeylerim var bilgisayarda
Çok önemli verilerim var Bubblesx dedi: Fyde OS kullanabilirsiniz Chrome OS tabanlı PC için optimize edilmiş işletim sistemi iteğe bağlı Play Store eklebiliyor destek konusuda iyi işlemcinize uygun olanı seçip indirebilirsiniz şu an yenisi geldi 27 Nisan 2023 sürümü var. Genişletmek için tıkla... Direkt yükseltile biliyor mu çok önemli şeylerim var bilgisayarda
Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2023 #13 MinecraftDS dedi: Çok önemli verilerim var. Direkt yükseltile biliyor mu çok önemli şeylerim var bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Yükselmez her şeyin gider.
MinecraftDS dedi: Çok önemli verilerim var. Direkt yükseltile biliyor mu çok önemli şeylerim var bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Yükselmez her şeyin gider.
MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #14 O zaman yapamam
Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2023 #15 MinecraftDS dedi: O zaman yapamam. Genişletmek için tıkla... Windows 8 ve 10'dan başka seçeneğiniz yok o zaman.
MinecraftDS dedi: O zaman yapamam. Genişletmek için tıkla... Windows 8 ve 10'dan başka seçeneğiniz yok o zaman.
MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #16 Bubblesx dedi: Windows 8 ve 10'dan başka seçeneğiniz yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Windows XP de de mi gider her şeyim
Bubblesx dedi: Windows 8 ve 10'dan başka seçeneğiniz yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Windows XP de de mi gider her şeyim
Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2023 #17 MinecraftDS dedi: Windows XP de de mi gider her şeyim. Genişletmek için tıkla... Evet Windows XP'yi 7'nin üstüne kuramazsınız sıfır olması lazım ikisi farklı altyapı kullanılıyor.
MinecraftDS dedi: Windows XP de de mi gider her şeyim. Genişletmek için tıkla... Evet Windows XP'yi 7'nin üstüne kuramazsınız sıfır olması lazım ikisi farklı altyapı kullanılıyor.
MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #18 Tamam neyse yahu kalsın biraz donar ama neyse yapacak bir şey yok Bubblesx dedi: Evet Windows XP'yi 7'nin üstüne kuramazsınız sıfır olması lazım ikisi farklı altyapı kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Az daha kuruyordum ama diskimi görmemiş Allah'tan Neyse her şeyim gitcekse XP'yi tekrar deneyim
Tamam neyse yahu kalsın biraz donar ama neyse yapacak bir şey yok Bubblesx dedi: Evet Windows XP'yi 7'nin üstüne kuramazsınız sıfır olması lazım ikisi farklı altyapı kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Az daha kuruyordum ama diskimi görmemiş Allah'tan Neyse her şeyim gitcekse XP'yi tekrar deneyim
Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2023 #19 MinecraftDS dedi: Tamam neyse yahu kalsın biraz donar ama neyse yapacak bir şey yok. Az daha kuruyordum ama diskimi görmemiş Allah'tan. Genişletmek için tıkla... SSD alın diskinizi klonlayın daha hızlı olur.
MinecraftDS dedi: Tamam neyse yahu kalsın biraz donar ama neyse yapacak bir şey yok. Az daha kuruyordum ama diskimi görmemiş Allah'tan. Genişletmek için tıkla... SSD alın diskinizi klonlayın daha hızlı olur.
MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #20 Bubblesx dedi: SSD alın diskinizi klonlayın daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Cep boş Türkiye şartları zaten 22.00 da Çanakkale'ye gideceğim
Bubblesx dedi: SSD alın diskinizi klonlayın daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Cep boş Türkiye şartları zaten 22.00 da Çanakkale'ye gideceğim