LGA 1700 anakart önerisi

2100 bütçen varsa az daha koyup bunu almak daha mantıklı. Hem MOSFET soğutucuları hem heatsink hem de RAM slotu açısından daha avantajlı.

Teşekkürler. Bir de hangi ne tür RAM takmalıyım bu anakartlara 8x2 veya 16x2 olabillir çok fiyat farkı yoksa arasında.

Elinizde mevcut ram varsa ve 7 serisi bir anakart alcaksanız
sitesinden raminizin 13. Nesil ram destek bölümünde olup olmadığının kontrolünü sağlayın
Mevcut 13400f de kullandığım anakart
ASUS ROG STRIX B760-A GAMING WIFI D4 Intel B760 LGA1700 DDR4 5133 DP HDMI 3x M2 USB3.2 WiFi 6E + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX 128GB’a kadar ram desteği, ASUS 5X PROTECTION III ASUS ROG STRIX B760-A GAMING WIFI D4 Intel B760 LGA1700 DDR4 5133 DP HDMI 3x M2 USB3.2 WiFi 6E + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX 128GB’a kadar ram desteği, ASUS 5X PROTECTION III : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Ram olarakta tam uyumludur.

Raminiz varsa bu anakartta ram srcmiyor diye biliyorum arkadaş kullaniyor bendeki eski corsair rgb prolar çalıştı destek listesinde olmadiği halde

MSI MAG H670 Tomahawk WiFi DDR4 Oyun Anakartı, ATX, Intel İşlemcileri 12. Nesil, LGA 1700 destekler Amazon.com.tr

Teşekkürler. Bir de hangi ne tür RAM takmalıyım bu anakartlara 8x2 veya 16x2 olabillir çok fiyat farkı yoksa arasında.
13. Nesilde koduna kadar anakartınızla uyumlu ram alın destek bölümünde yazıyor anakartların hocam 3 anakart aldım farklı markalardan hepsindede oyun kapanma sorunu yasadim iade ettim megersem ram uyumlulugu listesinde ramlerim olmadigi icinmis son anakartımda ram uyumluluktan bir ram secip aldim oyundan atma sorunum bitti eski ramlerimde sorun yok bu arada baska bir pcde denendi sadece sorun ram uyumluluk

Elinizde mevcut RAM varsa ve 7 serisi bir anakart alacaksanız.
Sitesinden raminizin 13. nesil RAM destek bölümünde olup olmadığının kontrolünü sağlayın.
Mevcut 13400F de kullandığım anakart.
ASUS ROG STRIX B760-A Gaming Wi-Fi D4 Intel B760 LGA1700 DDR4 5133 DP HDMI 3X M.2 USB3.2 Wi-Fi 6E + BT Aura RGB 2.5gbit lan ATX 128 GB'a kadar RAM desteği, ASUS 5X protectıon III ASUS ROG STRIX B760-A GAMING WIFI D4 Intel B760 LGA1700 DDR4 5133 DP HDMI 3x M2 USB3.2 WiFi 6E + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX 128GB’a kadar ram desteği, ASUS 5X PROTECTION III : Amazon.com.tr: Bilgisayar

RAM olarak da tam uyumludur.

RAM'iniz varsa bu anakartta RAM srcmiyor diye biliyorum arkadaş kullaniyor bendeki eski Corsair RGB Pro'lar çalıştı destek listesinde olmadiği halde.

MSI MAG H670 Tomahawk Wi-Fi DDR4 oyun anakartı, ATX, Intel işlemcileri 12. nesil, LGA 1700 destekler Amazon.com.tr

13. nesilde koduna kadar anakartınızla uyumlu RAM alın destek bölümünde yazıyor anakartların hocam 3 anakart aldım farklı markalardan hepsinde de oyun kapanma sorunu yasadim iade ettim meğerse RAM uyumlulugu listesinde RAM'lerim olmadigi icinmis son anakartımda RAM uyumluluktan bir RAM secip aldim oyundan atma sorunum bitti eski RAM'lerimde sorun yok bu arada baska bir PC'de denendi sadece sorun RAM uyumluluk.

Teşekkürler hocam attığınız anakart fiyatları benim için yüksek. B660M için destek bölümden kontrol edeceğim RAM'leri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı